Vincent och jag

Vi har märkt att Vincent är väldigt förtjust i att titta på tv och speciellt att lyssna och titta på babblarna. Men läste att det inte är så bra för små bebisar att titta på tv då deras djupseende och andra saker inte är färdigutvecklade. Vet nån om det stämmer? Sen ska man kanske heller inte vänja dom vid tv tittande så tidigt. Men det hade varit bra om han gillat tex babygymet istället, om Sasha hade slutat att kissa i det förstås ^^
 
En annan sak jag funderar över är hur man får bort blöjeksem/ blåsor? Han har fått endel vid rumpan. Jag smörjer med salva o hoppas det blir bättre. Får vädra han mer också.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Ja det stämmer för pratade om det på BVC. Barns syn är inte färdigutvecklad förrän vid 2 års ålder och först då ska de titta på tv en längre stund. Forskning visar tydligen att barn som tittar på tv mycket innan dess tenderar att bli överaktiva eftersom inte hjärnan hänger med.. Men som sagt nån låt av babblarna då och då gör ju ingen skada :)det handlar ju mer om att använda tvn som barnpassning!

2013-11-06 @ 14:37:53
Sofie

Det var jag som skrev ovanstående, vet inte varför det blev anonymt..tycker att inotyol är det bästa salvan! vet inte om den tar blåsor men är jätte bra för röda rumpor och blöjeksem!

Svar: vi har massvis med salvor utom precis den :P Men bvc har rekommenderat den också innan så man kanske ska testa den istället. Nu smörjer jag med zinksalva och en annan från burts and bees.
Malin

2013-11-06 @ 14:41:46
Jenny

Inotyol är riktigt bra mot irriterad hud! Ta en rejäl klick och smörj in så det blir ett hyfsat tjockt lager, tar man för lite så torkar det ut huden istället!

Om det ser ut som blåsor/knottror så kan det vara svamp. Då kan man testa nån dag att ta potatismjöl på det röda och om det inte hjälper eller blir värre så kan BVC ge dig svampmedel ;)

Svar: Ja det är typ som blåsor, knottror. kan ju testa med potatismjöl o se om det hjälper :)
Malin

2013-11-06 @ 16:29:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0