Äta själv

Vincent har ju hittat sina händer minst sagt. De är ÖVERALLT. De flyger och viftas och han slår sig i ansiktet och stoppar in dom i munnen :P Han har väl inte full kontroll över dom än men ibland kan han bara sträcka upp armarna och titta på sina händer :) Sen när man visar han nåt tar han fram händerna och vill känna. Fågeln är perfekt då den prasslar :)
 
 
Han vill också hålla flaskan själv, snart kan han väl ta upp den själv och äta när han känner för det!
Vi matar sällan Vincent utan han äter oftast själv i spjälsängen, då han nästan alltid somnar efter, och när han inte vill ha mer tar han alltid bort huvudet. Jag ser inte det som nåt problem att han äter själv, närhet får de som mycket av annars så det är inte mer viktigt just vid matstunderna. Är nog för att vid amning blir det ju mkt närhet och är nog många som ser som en självklarhet. Fast detta har alltid funkat för oss och han har aldrig klagat utan äter sig nöjt :) Sen är det samtidigt väldigt smidigt för oss för det är den stunden man vet man har tid att fixa annat, man är inte låst på samma sätt som när man ammar. Helt okey om amningen hade funkat och han va klar efter 15 min, men jag hade inte haft tålamodet att ligga 30-45 min och ammat va tredje timme 24/7 som vissa får göra, men det är grymt av de som gör det och orkar göra det i 6 månader eller mer, cred till er!
 
 
 
 


Kommentarer
Natta

Hej! Jag har tittat in i din blogg då och då, jag ar själv fått en dotter bara några dagar före dig och om jag minns rätt hittade jag din blogg genom minbebis-forumet, kan det stämma? :)

Hur som helst, det är kul att se att en nästan exakt lika gammal bebis som min dotter utvecklas ungefär likadant. Och just det där med att "hålla själv" så gör min dotter också så, fast jag ammar och hon håller i bröstet typ :)

Svar: Hej!
Grattis till din dotter! Det är väldigt kul o läsa om andra bebisar som är lika gamla och att de utvecklad likadant :)
Ah du hittade säkert min blogg från minbebis,länkar bloggen där några gånger.

Tror de vill ha mer kontroll över allt, ta på allt och vill gärna ha mer uppsyn. Vincent är inte så förtjust o ligga på rygg utan står o sitter gärna upp :)
Malin

2013-10-07 @ 13:33:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0