Blind

Som jag skrivit innan blir man väldigt van vid sin kropp. Man lever ju med den 24/7 och jag tror man kan bli lite blind ibland. Jag kände mig rätt smal på Vincents namngivelse. Men det kan ju också bero på att jag gått med en stor gravidmage strax innan :P Hade festen 2 månader efter förlossningen. Men när jag tittar tillbaka va jag inte ett dugg smal :P Inte enligt mig själv iaf.
 
När jag såg dessa bilder ser jag hur stor skillnad det är på bara två månader! Jag va rätt stor över höften och hade mycket fett vid magen. Om man tittar under skärpet så går det ut endel, även i profil är ju magen i samma put som brösten.
 
 
Står lite vinklad mot kameran på ena bilden. Men man ser skillnad på midjan och magen. Tummen upp för det ;)
 
 


Kommentarer
Anonym

Får jag komma med min åsikt, skulle jag säga at det är inte bra och helatiden studera och titta på sin kropp.
Når dagens glädje och mästring kommer genom o va smal.nog, äta lite nog osv hela tiden så forstör man mkt for sig själv. Det e fint o ha en sund livsstil och så där....
Men om man börjar gå rundt o nästan blir besatt av vikt och utseende, och hela tiden tänker på hur man ser ut, då är det mer skadligt en positivt for sig själv. Sundhet är ochså en viktig del av träning, och det psykiska är like viktigt och ta hand om, hur man tänker, hur man mår oppi det hela.
Om man går rundt å känner sig tjock och så når man är så tund som du, kanske man skal lugna ner lite o tänka over at man inte måste låta kalori intag, forbrenning, fett, mätningar och så bli endaste sättet at känna at man mästrar ngt. Det e bra o va sund, och träna och så..... Men inte når det bliver så där at man känner sig hemskt osv...

Svar: Hej. Jag förstår vad du menar. Det finns ju en fin gräns med att bli helt besatt av sin träning och utseende och att bara vilja nå ett mål. Eftersom jag bloggar om min träning blir det mkt fokus på just det. Hade tex inte ens tagit hälften så mkt bilder på kroppen om jag inte haft bloggen. Hade mätt mig mer sällan osv.
Sen har nog alla dagar där man känner sig uppsvälld o större än normalt. Trots att de inte ser ut så utifrån så kan jag känna mig tjock trots jag inte är de. Just för man är uppsvälld. Men min träning oc kost gör att jag mår bra. Känner jag uppnått nåt o jag behöver detta. Behöver en hobby och nåt annat o fokusera på än bara Vincent o va hemmafru.
Malin

2013-10-30 @ 10:55:28
Anonym

Det blir som med operationen och brösten, man blir lite besatt o blind, brinner fast sig i et lite onyttigt mönster...

2013-10-30 @ 10:57:26
Anonym

sjelvklart. :) Va inte det jag menade.

Hoppas bara at du i din trening, inte er så hård mot sig sjalv.

:) Du e jetteduktig.


Svar: Tack så mkt!:) jag ska ha det du skrev i åtanke så jag inte blir för besatt och mår dåligt om jag nu skulle äta onyttigt eller missa nåt träningspass osv.
Malin

2013-10-30 @ 12:03:54
Anonym

Vad bra :) for at jag vet hur det e och må så där, ingen god känsla.

Det är viktigt å beretta for sig selv at man duger :)

Så mycket som du tränar så är det inte farligt at unna sig noget gott i blandt. Mys är ochså viktigt. Inte varje dag så at det blir ohälsosamt, men jag tror det är mycket logikk i och träna jo et så stärkt självkänsla at man kan sitta ner och njuta av en choklad, eller en kaffe mocca i bland ochså :)

Efter jag hadde ätstörning tog det flera år innan jag kunde äta och inte hata mig själv efteråt. O iaf inte godis.

Vi behöver mat for at fungera. Vi behöver inte godis.

Men vi lever ju bara en gång, och då tror jag i långe loppet at man mår best av at inte lucka ut alt , och holla sig koplad o aldrig få njuta av lite ochså.

Det går helt fint och va sund, fit osv, og samtidigt hæ stunder var man känner at man idag vil sitta i soffan och njuta av en varm choklad med kräm och en god bok.

Jag har ochså snabbt up med at få tvång över sånna saker, och å leva med sådana känslomessiga hårdhetar mot sig själv hela tiden är jobbiggt.

Vi blir lässna så snabbt når noget andra inte är snäll mot oss.

Men vi glömmer av at hjärtet mår ondt när vi hela tiden beretter for oss själv vad vi inte kan.

Jag vet at du inte har mogen ätstörning og är fullt och hållet klart över det men du är rätt hård mot dig själv ofta å jag bara prover å få fram at du nogen gånger glemmer var bra du är.

Jättebra at du är så duktig på och upprettholla ditt eget liv även om du er mammma. Viktigste man kan göra i livet är o ha egentid och få fred med egne tankar och känslor i bland. Det behöver alla.

Du är jetteduktig som mamma och som Malin.

Kom ihåg at du är värdefull.


Och du har et bra hjärta med omtanke for dom rundt dig, och du är en klok och smart tjej och puslar om dina nära och kära. Glem bara inte pysla om dina egna känslor ochså.

Hör inte på vad alla andra sager.

Du vet vad som är bäst for dig och dina. Du är jetteduktig med allting.

Var kry över dig själv

Svar: Tack för dina kloka och stöttande ord! Det är ju skönt du kommit ur din ätstörning och kan njuta av alla godheter som finns där ute :P Jag kan unna mig på helgen men får dåligt samvete när det blivit onyttigt för ofta. Men nu känns det som jag inte har så mkt socker sug. tror det är lite hormonellt när jag är sötsugen. Så just nu njuter jag på gymet och jag njuter av godis på helgerna :P

kram
Malin

2013-10-30 @ 15:18:48
Anonym

Skit i ordlistans stavfel i bland... :)

2013-10-30 @ 15:21:39
Anonym

haha, ja det finns mycket gott :)

Bra o hør ! :)

way to go :)

Har du by the way varit i uddevalla nån gång ?

Jag och min fastman tenker at flytta dit.... Aldrig varit der, men nermere hemma och sen ordentlig natur. Skåne e før platt :P

Svar: ne jag har faktiskt aldrig varit där. Vet inte riktigt vart de ligger ens haha. Men låter som högt upp i Sverige?
Malin

2013-10-30 @ 17:09:33
Anonym

Hahahaha.... :) jaja, låter tokigare at jag aldrig varit der :P Som ska flyta dit...

Det er i någet gøtaland :P Det er iaf en timme fron gøteborg med buss :)


Svar: okey, då är de kanske inte så långt från växjö. jag har 2 timmar till gbg med bil :)
Malin

2013-10-30 @ 17:23:50
Anonym

:) kanske vi ses nån gång der i gøttis :)

2013-10-30 @ 18:08:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0