Fast och smal

Såhär fast blir nog aldrig min mage igen. Men det skadar inte att försöka :) Här vägde jag bara 52kg så det är rätt lite till min längd som är 168cm. Men då trivdes jag som bäst med min kropp! Jag har en väldigt smal benstomme där höfterna, axlarna och midjan är väldigt smalt, så det gör mycket på vågen, för skelett väger ju en hel del. 
Så för att jag ska va fast så måste jag väga rätt lite, om ja inte bygger mycket muskler. För en med en kraftig benstomme kan se mycket fastare ut om hon skulle väga 10 kilo mer och om vi skulle haft likamkt muskler just för att benstommen är större.

Så vikt tycker jag egentligen är väldigt irrelevant , en våg borde egentligen inte finnas då alla kroppar är olika, man kan aldrig säga en person väger för lite eller för mycket om den personen är hälsosam, får i sig det hen behöver och mår bra. BMI fårstår jag heller inte varför det ens finns? Det är ju också helt irrelevant då de inte räknar med muskler eller skelett. Alla muskulösa personer skulle ju klassas som överviktiga, och jag som har smal benstomme skulle klassas som underviktig om jag vägde 52 kilo, trots om kroppen mådde bra och va lagom för just mig. Så bmi är aldrig nåt jag har gått på eller brytt mig om.
 
Såhär hade jag velat ha min mage igen fast med ännu mer muskler. Nu vet jag inte var mina höftben tagit vägen, de har gosat in sig nånstans där bak haha!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0