Frossarhelg

Detta har varit en riktig frossarhelg!! Har dåligt samvete över det men nu är det en ny vecka och nya tag!
Jag känner jag fått tillbaka mitt sockerbehov mer och mer, tror det beror på att mensen kommit tillbaka. Även humöret är helt upp- och ner. Undrar om det beror på ppillrerna. Kanske borde testa några andra. 
Vill ju inte ha nåt sockerberoende, eller humörsvängningar, men man får lätt mersmak. Kosten är ändå det viktigaste. Får se hur mätningen går på torsdag. Har inte så stora förväntningar när man fuskat såhär mkt. Men tränar iaf 5 dagar i veckan och kör tungt, äter bra resten av veckan så nåt har säkert hänt :) 

This month choices 
is next months body!





Kommentarer
anna

Ett tips ar att prova kopparspiral! Helt utan hormoner vilket kan minska sockersug och andra hormonella biverkningar :)

Svar: Ja jg kanske borde kolla upp spiral!
Har ppiller för tre månader så kanske kan testa nåt annat efter det :)
Malin

2013-10-07 @ 11:42:34
Anne

Kopparspiral har jag oxå, funkar skit bra:) snart 10 år (inne på min andra) och mensen kommer regelbundet och hyfsat lite oxå. Första åren hade jag kraftig mensvärk men inte nu senaste åren. Det bästa är att de man känner , de känner man på riktigt och inga hormoner som påverkar dig :)

Svar: Ja det bästa är väl o slippa dessa konstgjorda hormoner, man vill ju ha ett hämnt humör :)
Det är inte vanligt med mellanblödningar o sånt då? Är mest det jag är rädd för om jag byter preventivmedel. Med de jag har nu kommer mensen nästan alltid samma dag.
Malin

2013-10-07 @ 11:56:49
Msz

Jag har ätit p-piller tidigare men jag blev så påverkad av de då jag är väldigt känslig för hormoner så jag slutade med dom. Efter att jag hade fått min dotter så satte jag in en hormonspiral och jag var väldigt rädd för biverkningar men jag har aldrig haft några problem med det. Den utsöndrar hormonerna jämnt under dygnet så det är inte alls likadant som med p-piller. Jag har aldrig heller mens och det tycker jag är jätte skönt! Nu har jag haft den i snart 3,5 år och är jätte nöjd Så det kanske kan vara något? :)

Svar: Ja de verkar ju super o slippa mensen helt :P fast har hört en del negativt om spiral att man kan få småblödningar ofta osv. Men tror alla preventivmedel kan ge biverkningar, gäller bara o hitta det rätta för en själv :) så eftersom ppiller ger mig lite biverkningar kanske se är bäst o testa nåt annat :)
Malin

2013-10-07 @ 17:53:33
URL: http://Msz.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0