Hösten

Varje gång det kommer en ny årstid så känns det mysigt och härligt. För man behöver ju lite nytt och nytt klimat ibland. Men såfort den nya årstiden pågått ett tag, typ nån vecka,( då tänker jag på hösten och vintern) så hatar jag den och saknar sommaren. Jag tycker hösten är väldigt vacker när det är soligt. Men det har det ju inte varit så mycket änsålänge. Igår va det soligt men svinkallt. Men mest är det bara ruggigt, regnigt och kallt så jag dissar hösten och även vintern som är ännu kallare. Första tanken är att det är så fint med snön och det är mysigt med koftor och tända ljus, men det är bara kallt och jag blir så mycket slöare på vinterhalvåret. 
Så nu saknar jag sommaren :) Det enda positiva med vintern är att man kan tända ljus som är väldigt mysigt och fint, på sommaren är det knappt lönt.
 
 
 
Sen får ni gärna komma med synpunkter vad ni helst läser i min blogg. Om ni mest gillar träningsinlägg, recept, mammalivet, smink eller vad det nu kan vara. Eller om det är nåt speciellt ni vill jag ska skriva om. Jag försöker göra varierande inlägg, men ibland kan det kännas som jag skriver om samma saker hela tiden :)
 
 
 
 


Kommentarer
Malin

Jag gillar dina inlägg som har med Vincent att göra, spelar egentligen ingen roll vad det handlar om. Kanske en dagens outfit på honom? Hur länge ammade du och varför fungerade det inte? Kunde själv inte amma så det skulle vara kul att läsa om. Använder Vincent napp?

Jag personligen gillar inte dina tränings och matinlägg då de ger mig sån sjuk ångest över min egen kropp nu efter förlossningen. Har bara ett kilo kvar till innanvikten på 53 kg men som du skrivit så är det lite slappt här och där. Hade svår foglossning så får inte träna hur som helst. Försökte ta 30 min pw igår men fick ont direkt. Det har ändå gått 8 v nu sen min tjej föddes.

Svar: Hej!

Jag kan göra ett mer utförligt inlägg om Vincent o de frågorna du skriver.

Jag förstår det kan göra en stressad. Kände mig själv stressad efter min förlossning när jag såg bilder o va inne på bloggar där de fått en vältränad kropp fort. Men när du väl kan börja röra dig som vanligt igen ska du se kroppen ändras fort. Men tycker det är väldigt bra att du kunnat gå ner ändå.
För mig tog de mkt längre tid o gå ner.
Så för din del behöver du bara satsa på att tajta till kroppen och äta rätt när din kropp är redo :)
Grattis till din tjej.
Kram
Malin

2013-10-22 @ 06:29:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0