In action

Igår skulle jag köra cardio, mage och triceps. Men eftersom träningen blev så sent och jag inte ville vänta med o äta för länge så körde jag bara styrka och tabataövningar. Då får man både styrka och kondition och man får upp pulsen mer än på crosstrainern. 

Träffade på Emelie och hennes mamma så vi körde tabata tsm. Sen tog hennes mamma lite foton när vi va in action. 
Gjorde bara två set för man har inte så mkt kraft kvar efter ett helt träningspass. Brukar göra detta i början av passet men då va det för mkt folk på den platsen. 
Blev burpees och mountain climbers på första setet och knäböjshopp och snea situps på andra setet. 



Här va vi trötta och pustade ut på pausen :P Gäller att ta vara på de korta pauserna man får

Körde chins och dips med 25 kilos hjälp igår. Klarade 12-8 rep. Jag kör dips och chins 2 gånger i veckan och försöker minska 5 kilos hjälp i veckan. Så på 5 veckor klarar jag kanske helt utan hjälp. Fast jag tvivlar på det. Kanske klarar en chins max! Men om jag går ner lite i vikt o bygger muskler borde de bli mkt lättare :P


Kommentarer
Emelie

Haha! Så snygga bilder. Det var riktigt effektivt, det kommer jag nog göra i början av varje pass hädanefter!! Tack för att du visade för mig, du är grymmare än grymmast!! :D

Svar: Det va så lite! :) man kan ju köra övningar med den muskelgruppen man ska träna efter. Då värmer man upp musklerna ordentligt :)
Malin

2013-10-23 @ 21:43:55
URL: http://www.misstrong.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0