Klänning

Denna klänningen köpte jag idag på H&M. Tänkte ha den imån med leopardstrumbyxor och ett stort krusigt hår. Blir kul att sminka sig extremt och fixa håret extremt! 

Jag gillar att framhäva mina former, denna klänningen framhävde verkligen brösten och vet att det kan provocera många, speciellt tjejer.  Mina nära förstår inte riktigt att jag opererade så "stora" bröst. Men det är jag och jag trivs med mina bröst. Jag tänker heller inte dölja dom för de är stora. Varför då lägga så mkt pengar på en op om man ska skämmas och gömma dom för andra blir provocerade? Bara en tanke jag har. Jag bryr mig oftast för mycket om va andra tycker om mig. Vad jag har för kläder osv. Men ibland vill jag bara strunta i det o klä mig så som jag gillar bäst. 
Jag tycker det är fel att säga till en person man har förstora bröst o va nedlåtande, samma sak som att gå o säga att en person har försmå bröst. Spelar ingen roll om det är opererade eller inte för det är ändå ens kropp nån klagar på. Bara för man inte föds med det betyder det inte att andra har rätt att nedvärdera, klaga o prata illa om den kroppsdelen. 





Kommentarer
Anonym

Go girl du är fin som du är

Svar: Tack så mkt! :)
Malin

2013-10-25 @ 21:43:32
Anonym

Det som är snyggt med din är att de ser inte op ut :) klart man ska framhäva det man har :)

Svar: Ja det är ju bra de inte skriker silikon :) men de har blivit mkt mjukare o har ett mer gung nu efter graviditeten. (Speciellt ena bröstet)
Malin

2013-10-25 @ 22:11:26
Johanna

Håller med! Hade jag haft dina tuttar hade jag absolut gjort likadant! :o) såååå avis! Men efter vårt (ev) andra barnt blir
det lätt en op för mig också! Har en liten deal
med sambon som jag inte glömmer att påminna honom ofta om ;)

Svar: haha bra där! Vi har ju burit på våra barn och våra kroppar kan ju påverkas, speciellt brösten, så en op tycker jag vi kan unna oss om vi känner för det :PDet är iaf helt värt det, brösten lever man med hela tiden och jag tycker allt sitter så mkt bättre nu när man fyller ut en bh. Men en resa, kläder o massa annat har man inte glädje av så länge. Så jag tycker det är välinvesterade pengar :)
Malin

2013-10-25 @ 23:28:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0