Kvalitetstid

Det blir väldigt lite kvalitetstid med sambon. Vi tränar väldigt mycket båda två, så vi byter av varandra direkt efter hans jobb, sen är det matlagning, städning, datorn osv. Så det blir sällan vi gör nåt vi två, och då gälls inte att vi sitter i var sin sida av soffan och tittar på tv (sitter med våra mobiler). 
Men idag va vi på stan, tänkte först vi kunde powerwalka ner med vagnen men det ville inte sambon så det fick bli bilen. Vi öppnade ett sparkonto åt Vincent som vi förde över lite pengar på, köpte lite kläder åt han på Kappahl, visar det imån. Sen köpte jag en bodybutter på bodyshop, vi går ju åt kallare tider och då blir jag så himla torr.
 
På bodyshop fick man en lapp där man kunde få gratis kaffe och kaka på konditoriet framför så vi satte oss där och mös lite. Va väldigt skönt väder trots de va ruggigt. Så idag blev det en liten kaka, nånting är emot mig och att äta nyttigt, när det är gratis är det svårt att säga nej ju!! ;)
 
 
Dåliga mobilbilder blir det idag!
 
 
 
Dagens mat:
 

Frukost: Smoothie och en kaffe
Lunch: Laxpasta
Mellanmål: Frallor med tomat
Kvällsmat: Kaseinpudding med hallon och 1 fralla (Kanske tar den sista senare) ;)
Övrigt: Ett chokladsnitt och en kaffe med mjölk
 
En halvbra dag idag, frallor borde jag egentligen baka på helgen som en lyxig frukost men de är ju så goda :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Härligt med egentid!! Känner så väl igen det där med att man lätt hamnar i soffan med en varsin skärm i sitt knä. Vi har dock kommit på att vår lilltjej slocknar och sover som en död om vi lägger henne i vagnen inne, så nu har vi äntligen kunnat umgås lite mer när man fortfarande är pigg på att vara social!! :D det är guld värt!!

Svar: vad skönt ni har hittat ett sätt att få henne att somna. Man blir alltid lika stolt när man kommer på sina knep :P Vincent somnar nästan alltid om man gungar han som fan i spjälsängen, trots om han skriker så blir han tyst tillslut om man fortsätter gunga, det är smidigt för om han håller på att vakna är det bara att gunga han lite så somnar han om :)
Malin

2013-10-07 @ 21:53:45
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Haha.. Har vi också kommit på! Sambon hade lite svårt att förstå sambandet mellan hysterisk gråt och trötthet men nu går det finemang med det så jag slipper säga åt honom att dra upp henne och gungar henne ist! Det är toppen när det fungerar med sömnen! :D

Svar: ja för egentligen bara drar man ut på skrikandet om man bär upp dom när de är trötta, de kommer ju inte somna bättre då. Utan det gäller att distrahera dom. Ibland funkar de att skaka en skallra som fan så det överröstar honom :P
Malin

2013-10-07 @ 22:32:44
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Ja gäller helt klart att visa vem som är envisast!! ;) tack för en bra blogg med intressant läsning iaf! Nu ska jag i säng :) gonatt!!

Svar: hehe ja precis! Kul du gillar min blogg! Får hoppas den fortsätter va intressant :P
Godnatt!
Malin

2013-10-07 @ 22:44:48
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0