Lugnare

Nu känns det lite som Vincent är lite lugnare av sig. Som igår va han lugn och inget skrik och gnäll. Det kom däremot senare vid 1tiden, men tror det beror på att han inte kunde somna.
Danny tror också att han gnäller för han är uttråkad. För han sköter sig oftast väldigt bra när vi har besök eller när vi är nånstans med han. Vi borde gå mer promenader med han och ta med han till ställen. Han älskar ju att kolla sig omkring. Men det blir lätt att man har han hemma för om jag ska iväg och göra nåt är han hemma med Danny. 
Får väl ta med han till gymmet ;)
Danny såg en mamma som stod och joggade med sin bebis i bärsele som bara var några veckor gammal. Det kan jag inte riktigt förstå, dels att jogga så tidigt, jag var nära att börja jogga för tidigt men inte förränns nån månad efter, och sen undrar jag om det är skönt för en så liten bebis att hoppas upp och ner? Tänkte på nacken. Bara det funkar för henne och bebisen inte far illa så gör alla så som dom vill. Men när jag tränar gör jag det hellre ordentligt utan bebis :) För hennes kille va också där och tränade, tycker det är smidigt om man kan byta av varandra. Fast vi hade tjänat mycket tid om vi kunde träna tsm.
 
 
Fortfarande blå ögon. Såg bilder på Dannys lillebror när han va bebis och de va ju riktigt lika. De har nog samma blåa färg med så det har nog kommit från han, eller Dannys pappa.
 
 
Vincent har nästan börjat få blont hår? Wohoo EN sak han har fått från mig haha! Fast han hade varit väldigt fint i svart hår me de blåa ögonen :) Jag tror inte nån kommer se han är halvchilensk/uruguay
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0