Makeover

Jag känner jag behöver en liten minimakeover. Jag har haft samma hårfärg nu ett år och hade behöver färga till en annan färg. Samtidigt tar det emot för det kommer dröja länge innan jag kan ha ljusa toppar igen då det sliter väldigt mycket på håret att bleka. Så jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Jag ska iaf klippa och färga utväxten denna månaden. Men funderar att färga hela håret typ chokladbrunt med lite koppriga slingor som hon nedan. Eller om jag ska testa en mer röd färg. Min ombre har en väldigt naturlig färg, men hade velat ha mer liv i håret.
Kom gärna med åsikter :) Jag vet iaf att jag passar bäst i en mörk botten. Sen är mina toppar väldigt slitna, annars hade jag gärna haft blekare toppar, mer mot blond och sen göra resten lite ljusare.
 
 
 
 
 
Sist när jag va väldigt trött på mitt hår klippte jag av allt och gjorde håret kortare baktill. Men det ångrade jag ju såklart sen och vill ha långt igen :P Det känns skönt några veckor, nytt och fräsht. Men man tröttnar ju som med allt annat. Och det tar lång tid att få håret att växa ut igen.
Har inga bra bilder när jag hade mörkbrunt eller kort hår. På den tiden hade man ingen bra kamera :P
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0