Månadsbild

Den 9 varje månad tar jag en bild med mina skinnbyxor och samma bh, man ser lättast om de är samma kläder. 
Detta är verkligen en morot för mig att se utvecklingen såhär konkret. Det är bara två månader mellan bilderna och jag är nyfiken hur långt jag kan gå, hur vältränad kan jag få kroppen om ytterligare två månader? Eller stannar jag av mer och mer destu närmare man kommer sitt mål? Brukar va så, destu smalare man blir destu svårare blir det. 

Detta gör iaf att jag bara vill fortsätta, träningen är lätt att genomföra, har inte känt nån gång att jag inte orkar eller har lust utan jag längtar till gymet.
Sen är det mycket roligare när man inte tränar samma sak varje gång som jag i princip gjorde innan, nu är det en ny muskelgrupp för varje dag :)
Det är kosten som är det svåra, att inte falla för allt gott som finns där ute, helgerna är värst för man har i huvudet att då ska man äta gott. 
Sambon fyller år imån o kan tänka mig hans mamma kommer bjuda på det ens o de andra. Får ta små små bitar ;)





Kommentarer
Micke

Grymt, otrolig förändring, du har en jätte snygg kropp :)

Svar: Tack så mkt! :)
Malin

2013-10-09 @ 11:50:58
Josse

Grymt bra jobbat Malin! Du är så jäkla duktig! Men så duktig som du är på att hålla dig till dieten (trots att du säger att slarvar emellanåt) så är det inte konstigt. Heja heja! :D

Svar: tack så mkt! :) Tycker du med kämpar på bra! Är ju inte alltid så lätt när man har en bebis och ta hand om också! :) Får hoppas det fortsätter åt samma håll iaf :)
Malin

2013-10-09 @ 13:12:29
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Åh tack vad gullig du är, värmer att höra för det har känts allt annat än bra emellanåt! Det är ju det där med att man vill se resultaten ;) haha.. Men det är bara att kämpa på! :D

Svar: Ja de är drygt om man inte ser några resultat, då vill man bara ge upp ibland.
Men om du känner du inte får de resultat du vill ha så försök se över om du kan ändra nåt. Kanske köra mer cardio, ta bort mer kolhydrater osv.
Malin

2013-10-09 @ 13:23:23
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Msz

Oj vilken skillnad..smart att ta bilder med samma kläder varje månad..kanske jag också skulle göra så man lättare ser skillnaden :) Super bra jobbat!! :)

Svar: Tack så mkt!

Ja de känns roligare att ha med samma kläder :P önskar bara att jag började jämföra med andra kläder än bh o byxor :P
Malin

2013-10-09 @ 15:37:21
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Cecilia

Blir så himla motiverad av att läsa din blogg!! Så kul att se din utveckling som faktiskt är helt fantastisk! Skulle så gärna vilja få tips på övningar som du tycker är bra och givande :) Kram!

Svar: Tack så mkt, vad kul o höra :) Det kommer upp en ny måndasbild ikväll! Mitt tips är att träna igenom hela kroppen. När man styrketränat förbränner man även efter passet och är en bra fettförbränning :) Jag kör väldigt många olika övningar. Men kika på katergorin träningsupplägg så har jag lagt upp exakt vilka övningar jag kör och tycker är bra :)
Malin

2013-11-09 @ 15:09:40
URL: http://ceciliajacobson.forme.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0