Mer formbilder

Jag vill ju verkligen ha smalare armar, smala och fasta med muskler. Men det kommer väl senare om jag fortsätter som jag gör :) Mer och mer fett lär ju försvinna men de försvinner nog inte från armarna först utan känns som de försvinner vid benen, ryggen och magen. Vilket är bra det med ^^
När man lever med sin kropp 24/7 så glömmer man fort hur den va innan. Men en sak som jag minns väl vid graviditeten och efter va att jag hade väldigt mycket ryggfett och även mycket vid sidorna, men det har minskat en hel del. När jag vred kroppen blev det lätt några valkar. Så man får fokusera på framstegen!
 
Rätt kul att min blogg har gått från mammablogg till träningsblogg, men försöker variera mina inlägg så det inte bara blir träning. Men där är min fokus mest och nåt jag tycker är kul att blogga om, sen är ju att vara mamma en väldigt stor roll, men nåt jag kommer in i mer och mer och det blir mer och mer vardagligt där samma saker sker förutom små utveckling lite här och där :). Älskar att jag kan kombinera att vara mamma och träningshulk, man behöver inte välja det ena eller det andra, iaf sålänge man har nån som backar upp en när man tränar :) Men jag kan inte tänka mig att det borde va svårt att ta sig tid att träna som mamma om man har en partner? Iaf om man har ett barn, när man har två blir det ju en aningen tuffare och när de blir äldre och kräver mer.
För pappan kan ju ha bebisen i 1-2 timmar när man går och tränar, den tiden borde ju alla förälder kunna få som egentid, sen finns det alltid undantag. Sen är det inte alla som prioriterar träning utan kanske vill lägga sin egentid på andra saker. Men jag känner jag inte kunnat lägga min egentid på nåt bättre :P Fast det är lite tråkigt jag inte har så mycket socialt liv. Träffar i stort sett aldrig min kompis, (japp har bara en nära vän), hjälper ju inte att hon sällan hör av sig längre, men jag har bara familjen egentligen och det känns som jag nöjer mig med det. Där jag kan vara helt mig själv, inga krav att man måste höra av sig ofta, de finns alltid där. Men tror det oftast blir så när man får familj, man lever lite i sin egen bubbla.
 
 
'
Vet inte om jag spänner helt snett eller om min ena skuldra sitter mycket högre upp haha. Får nog kolla upp det. Jag är ju sne men är jag såå sne? Tror jag spänner lite olika. Här ser ni mitt jäkla gäddhäng. Hatar det! Hoppas jag klarar få bort det, för tycker inte mina stora armar passar in på min kropp
 
 
 


Kommentarer
Msz

Fiint, bra jobbat! :)

Svar: Tack :)
Malin

2013-10-13 @ 20:37:44
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Nina

Du är en stor inspiration för mig, och säkert för många andra där ute som följer din blogg! Du kämpar och sliter och det ger ju verkligen resultat. Sjukt snygg kropp, man kan ju inte tro att du fött barn för bara några månader sedan! Önskar att jag hade hälften av din vilja och glöd! :)

Svar: Tusen tack för dina ord! Jag känner inte av att jag kämpar så mkt just för jag tycker det är så kul att träna :)
Försök hitta en träningsform som du gillar så ska du se du också får samma vilja o glöd :P om jag tyckt de va tråkigt att träna vet jag att den aldrig blivit av, så de gäller o hitta det roliga i det :)
Malin

2013-10-13 @ 22:27:55
Nina

Ja det är klart att det är lättare om man tycker att det är kul. Jag får alltid sån sjuk prestationsångest när jag är på gymmet, alla är så duktiga och kunniga. Förmodligen därför jag inte trivs så bra med just styrketräning med maskiner. Jag gillar bättre att gå på pass och kämpa som tusan! Men det får vänta några veckor innan jag kör igång med pass och sånt igen, det är bara 9 veckor sen jag fick min lilla tjej och jag vågar inte köra för hårt redan. Men som sagt, du inspirerar mycket och att följa din blogg gör mig mer motiverad, just för att du visar formbilder etc. Man ser att det faktiskt är möjligt.

Svar: Grattis till din lilla tjej!
Du får tänka att alla har varit nya när de kommer till styrketräning o de flesta har säkert gjort fel många gånger. Men börja med lätta vikter o få in tekniken, läs mkt på nätet o titta youtube på övningar som är bra osv :)

Ja de är nog lite tidigt med pass då de oftast är mkt hopp osv. Men väldigt bra o kombinera styrka o kondition :)
Lycka till! :)
Malin

2013-10-13 @ 22:53:11
Jennifer

Vart kommer toppen ifrån? Skit snygg :)

Svar: den är från lindex o finns i flera färger :)
Malin

2013-10-14 @ 20:44:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0