Mitt mål!

Undrar hur lång tid det kan ta att nå detta målet? Sen kanske det inte går få tex den midjan då alla är byggda olika. Jag har ju alltid haft en väldigt rak kropp vilket jag försöker träna bort.
Men det är inte alls så långt kvar tills jag har min drömkropp. Om jag får bort mer underhudsfett borde ju midjan komma fram mer. Samtidigt vill jag ju inte rumpan ska minska. Men får köra hård styrketräning med den så den växer :)
 
Den vänstra är oredigerad och den högra är mitt mål
 
 
2 veckor efter förlossningen
 


Kommentarer
Carro

Hur mkt har du i brösten? Jättefina e dem, du med!' Kram

Svar: Hej!
Jag har 495cc ultra höga i märket allergan :) tack så mkt :) kram
Malin

2014-01-09 @ 22:39:46
Carro

Tack för snabbt svar har dem ändrats mycket nu när du fick barn? Va vägde du när du gjorde dem o hur lång är du? Haha :) kram

Svar: De har blivit lite mindre fasta o har en mer naturlig form. Annars har de inte ändrats så mkt :) vägde som idag, runt 55 kilo och är 168cm :)
Malin

2014-01-09 @ 22:50:34
Carro

Okej, jag är lite kortare o väger lite mindre undrar om de skulle bli bra eller man skulle tagit lite mindre så osäker har tänkt 450 ca men också vatt inne på 500 men dina är superfina, vart gjorde dem? Förresten såg att nån Carro kommentera innan haha inte samma Carro dock :)

Svar: Oftast tar man det säkra före de osäkra o väljer en mindre storlek, därför blir många missnöjda med storleken sen. Jag valde 390cc först men de blev inte som jag ville ha dom. Svårt o säga om det blir bra då egen vävnad spelar stor rollo kroppsbyggnaden. Men jag personligen tycker inte 450cc är en superstor storlek o passar de flesta :)
Sen skiljer sig olika märken i måtten. Tex mina 495cc har samma mått som 590cc i mentor. Så kika mest på måtten o vad som passar dig bäst :)
Malin

2014-01-09 @ 22:59:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0