Pomsky

Jag har alltid velat ha en pomeranian. Men nu såg jag det finns en blandras, Pomsky som är en blandning mellan pomeranian och husky. En sån skulle man ju gärna haft!! Men verkar inte som de finns uppfödare i Sverige. 
Huskyn är ju såå fina och tänk en sån fast i fluffig och liten form :)


Blir inte större än såhär


Men pomeranian är med sååå fina!! Liten bomullstuss 




Kommentarer
Msz

Åååh vad sööööt och fin Pomskyrasen var!Vill haaaa!! :) <3

2013-10-05 @ 18:34:20
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Emelie

Låter inte så hälsosamt med en blandning av pomme och husky :/ liiiten o stoor hund... kanske ska satsa på en Mittelspitz? variant större av pomme :) härliga hundar med mycket motor! Husky kräver ju en hel del i motionsväg och utevistelse! Kram och lycka till!

Svar: Ja de kanske blir en konstig blandning.
Men kommer vilket fall inte köpa nån hund förränns jag är pensionär så hinner nog ändra mig :P
Malin

2013-10-05 @ 19:20:20
Jenny Andersson

hej! :) har vill också ha en sån där :) och jag söker hela tiden om de finns nån uppfödare. och du får gärna höra av dig om du hittar nått med :) mvh Jenny

Svar: Ja de är fina. Verkar inte va så vanliga iaf.
Det kanske går köpa från utlandet? Men då blir allt nog mkt dyrare.
Kram
Malin

2013-10-07 @ 13:34:21
Emma

2a bilden är en scam som gått ut på Facebook.
Många uppfödare utnyttjar det och lurar köpare som får en betydligt större hund när den växer upp!
Sök på rasen och på youtube 'fullgrown pomsky' så kommer du upptäcka att de inte ser ut som valpar hela livet ;) och liiite större blir dom - tänk finsk lapphund! :-)

Svar: jasså de visste jag inte. Vad sjukt! Men ändå väldigt fina. Men när jag väl köper hund köper jag helst en liten hund, typ pomeranian storlek :P
Malin

2013-10-12 @ 13:01:19
Ida

Förstår att detta inte är lätt att fatta om man inte kommit in i hundvärlden än men det här är en SJUK blandning. Visst är huskys söta, men dom kräver släddrag i flera timmat om dagen inte bara några långa promenader. Även om det här är en blandning så är det fortfarande samma krav 10 timmar mortion, utomhus vistelse eftersom det är då huskyn trivs som bäst. En Pomeranian däremot skulle säkert passa dig bra då dom är sällskapshundar och inte kräver mer mortion än några promenader. För det första är bilden också fejk men klart det finns dårar som gör den här blandningen för att få en "söt" hund men som kommer att må dåligt hela sitt liv på grund avv ryggproblem eller andra stora hälsoproblem på grund av storleksskillnaderna på dom här raserna. Kom ihåg, bara för att en hund är söt eller som huskym väldigt vacker så betyder inte det att det är en hund för dig. Lite info bara eftersom jag tycker att det är så sjukt för alla som seriöst har tänkt att skaffa en sådan ras som tex Jenny Andersson.... att det finns så idiotiska människor....

Inget personligt hat mot dig nu, du är säkert en helt fantastiskt människa men bara lite info vad man ger sig på när man hittar en "söt" hund. :)

Svar: Hej!
Jag har egentligen aldrig tänkt skaffa en sån. Tyckte bara den va väldigt söt o det va egentligen bara det. Inte läst på nåt om rasen som jag såklart kommer göra när jag väl bestämmer mig för o skaffa hund :) men hund blir de ändå inte föränns sälert 10 år minst :) men en pomeranian är en hund jag alltid velat ha :)
Malin

2014-03-26 @ 17:32:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0