Rump och benpass

Idag blev det ett riktigt mördarpass ;) Jag tog en celsius innan och jag blev hur pigg som helst! Ska köpa mig ett flak av dom efter ripped! Har fått lite magknip efter jag tagit ripped de senaste gångerna, fast det har försvunnit efter jag tränat en stund. 
 
Jag testade tabata övningarna och det är verkligen nåt jag rekommenderar! Jag fick upp pulsen väldigt mycket och man kände sig laddad efter de va klara! intervallträning är ju väldigt bra. Men ska byta ut plankan till en mer rörlig övning till nästa gång. Ett tips är att inte äta för nära inpå, försökte hålla mig från att spy genom alla övningar, speciellt när jag körde burpees och sen direkt mountain climbers, då trycker man ju mot magen och samtidigt hoppar mycket. Hade ju inte varit trevligt om linssoppan åkte upp haha!
ökade även lite vikter idag. Knäna börjar äntligen bli bättre så hoppas jag kan göra knäböj med stång snart :)
 
 
Körde en annan maskin som är till för vaderna, och den är mycket tyngre än benpressen så där klarade jag bara 39 kg. Men ska köra den maskinen hädanefter.
 
 
Har kännt mig väldigt svullen om magen de senaste dagarna. 
Som syns på bilden, men den lilla kulan under naveln får gärna försvinna snart ^^
 
 
Dagens mat:
 

Frukost: Fiberhavregrynsgröt med banan och kanel
Lunch: Torsk i ugn med ugnsrostad morot, zucchini, lök och sötpotatis
Mellanmål: Kvarg med hallon och proteinpulver
Middag: Linssoppa + en celsius
Kvällsmål: Kaseinpudding med hallon
Övrigt: 3 tuggor av Dannys mega chokladboll
 
En rätt så bra kostdag (om man bortser från det jag tog från Danny) ;)
 
Imån så bjuds vi hem till Dannys mamma och ska fira han lite, så har en känsla av att det inte blir en så bra kostdag imån, och på söndag ska vi bjuda på tårta då mina föräldrar kommer hit. Då behöver jag inte äta nåt, men tycker det känns dumt att säga nej när man bjuds hemma hos nån. Dannys mamma tycker om att fixa massa gott så det är ju tråkigt för henne om man säger man inte vill ha nåt. Men man kan ju ta lite och inte vräka :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0