Statistik

 
 
Jag lägger ner väldigt mycket tid på min blogg, sen tar det ju mycket tid att fota och komma på inlägg. Men jag tycker det är väldigt kul att blogga och det är väldigt kul att kunna titta tillbaka och ha bilder på ens utveckling, på Vincents utveckling osv. Jag hade aldrig tagit så mycket bilder på mig själv om jag inte hade bloggen, men jag är glad jag har så pass mycket bilder på min kropp ego, så jag kan jämföra :) Sen att inspirera andra är en stor morot för mig, iaf när det gäller träning och kost. Jag hoppas jag kan få andra att börja tycka träning är lika kul som mig och att det faktiskt går äta gott men ändå nyttigt och få resultat.
 
Jag har haft denna bloggen snart ett år, när jag blev gravid startade jag denna, och besökarna har ökat lite hela tiden vilket jag tycker är superkul, sen har jag fått mer kommenterar på senaste tiden vilket jag också tycker är kul. Jag svarar gärna på era frågor och tar gärna tips från er :)
 
 
Har inte supermånga besökare om man jämför med alla bloggar där ute, men det är ändå sjukt på nån sätt att 220-250 olika personer läser min blogg dagligen, väldigt kul och hoppas den fortsätter öka :)
Sen är jag glad jag har så många söta läsare, ni har verkligen kommit med jättebra råd många av er och stöttat när det känns tufft. Ni känner nog mig bättre än mina vänner då jag öppnar mig mer här :)
 
Igår hade jag nog rekord, nästan 300 besökare. Förutom när min blogg kom upp på synas här på blogg.se, då kom jag nästan upp till 1000 besökare.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0