ASS

So true! 

Körde ben, rumpa och triceps idag med Emelie, blev ett väldigt svettigt pass! Nästa gång tänkte jag testa sumosquats med viktskiva :) 
Skulle egentligen köra triceps och cardio idag men kommer hjälpa min mamma i spelbutiken på torsdagar och fredagar efter Dannys jobb så kommer inte hinna träna fredagar. Så det får bli min vilodag istället. Så jag ska ändra mitt träningschema lite och bara köra ben och rumpa på mina benpass :) 






Kommentarer
carro

Om du endast kör ben och rumpa kan det i längden är konstigt ut med proportioner. Fokusera på ben och rumpa men gör ävenlite underhållsträning för resten. Det ökar även fettförbränningen :-)

Svar: Jag kör ju såklart de andra muskelgrupperna också :P va nog lite otydlig i inlägget. Menade att jag bara ska köra ben o rumpa just de passet. Så kör jag axlar, triceps o mage en annan dag då ben är en så stor muskelgrupp :) kör 2-3 muskelgrupper per dag :)
Malin

2013-09-13 @ 08:36:41
carro

Du menade så, ja de låter super, du inspirerar en verkligen att träna, har gjort det sen januari men ibland behöver man motivation och inspiration för att fortsätta! :-)

Svar: Vad kul o höra! Alltid lika kul o höra att man inspirerar! :) duktigt du hållt på så länge. Man får försöka få in träning i sin livstil o inte nåt man bara gör ett tag :)
Malin

2013-09-14 @ 13:56:03
carro

Precis, kan vara svårt att få till ibland med heltidsjobb eller somför dig mammaledighet :-) men man får kämpa på!

2013-09-15 @ 19:52:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0