Black and white

Mina fina pöjk! Har inte klätt han i svart innan men han passade i det :) Nu måste man också klä han varmare för det är mycket kallare i huset nu. Sen behöver vi köpa kläder, iaf tills han vuxit ur 62. Har inte så jättemkt i storlek 68 och behöver bland annat vantar och vill ha såna mysiga vita tofflor och lite tjocka tröjor :)
 
 
Ser ut som han vill slå nån på fösta bilden :P
 
 
Vi körde även sten sax påse  xD
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
carro

Jag är lite nyfiken hur ni får ihop det ekonomiskt, hur mycket du får ut på mamma pengen. Tänker på att du shoppar ganska mycket osv lite nyfiken tills man själv skaffar barn så man inte behöver leva på bröd och vatten :-) om det känns okej att berätta såklart väldigt personlig fråga :-) kram

Svar: Hej! Jag undrar med hur jag har råd ibland :P för vi har en rätt dyr boendekostnad plus lån på bilen osv.
Jag får ut ca 11000 med barnbidraget och då tar jag ut 5 dagar i veckan.
Men vi borde försöka spara lite mer o dra ner på shoppandet :) men det är skönt man kan unna sig lite me o inte bara sitta hemma o leva snålt :)
Malin

2013-09-17 @ 15:54:40
Emma

Han är så söt :)
Tänkte höra om du inte kan lägga upp varje dag vad ni äter till middag/lunch? Förstår om det är jobbigt. Men gör ofta den maten du gör för vill äta nyttigare och du inspirerar verkligen :)

Svar: Hehe jag tänkte precis på om jag skulle göra det i bloggen :)
Följer en annan blogg och hon lägger upp precis vad hon äter o tränar o de kan va till en hjälp ibland :)
Men det kan jag göra, blir dock nästan alltid samma frukost o mellanmål :)
Malin

2013-09-17 @ 18:04:19
Carro

Det verkar ändå vara en riktigt bra mammapeng jämfört med vad man hört andra :-). Nej men precis man måste njuta och leva också man lever ju bara en gång. Skönt att slippa ta ut 7 dagar så du får vara hemma längre :-)

Svar: Ja den är helt ok. Är glad de tog årsinkomsten från mitt förra heltidsjobb :)
Ja man måste ju leva lite också :)
Malin

2013-09-17 @ 20:47:36
Carro

Okej vilken tur, för vissa handlar de tydligen om de senaste 240 dagarna vad jag förstått. Riktigt krångligt det där! :-)

Svar: ja jag trodde med det o trodde de skulle grunda från mitt deltidsjobb där jag då bara hade ca 5-10 timmar i veckan. Men sålänge man varit inskriven på arbetsförmedlingen på heltid eller pluggat heltid så sparar man SGI från sitt heltidsjobb :)
Malin

2013-09-19 @ 13:37:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0