Celsiusglass

Om jag ska va helt ärlig har det varit en skitdag idag. Eller det har gått upp och ner. Har ont i alla muskler och känner mig så seg. Vet inte om det beror på att jag är trött och extra ängslig som jag stör mig så mkt på min kropp. Känner mig äcklad av magen och armarna, vill bara få bort det. Känner mig lite vilsen hur jag ska få bort allt extrafett o bli smalare. Jag äter iaf nyttigt och det är det viktigaste. Vet det tar tid och att det inte är omöjligt men vissa dagar har man den hemska känslan när man hatar sin kropp och tror den alltid ska se ut såhär. 

Lägger upp dagens mat iaf:

Frukost: fiberhavregrynsgröt
Lunch: två tacos med bröd
Mellanmål: kvarg med hallon, proteinpulver och linfrön, 1 finncrisp med smör. 
Middag: linssoppa
Övrigt; celsiusglass


Försöker ta det lite lugnt ikväll med en Celsiusglass :) Blev gott. Smakerna jag gillar mest av de jag smakat är cola och vilda bär. 
Jag rekommenderar iaf inte att köpa dessa glassformar från familyroom. Två har redan gått sönder. En sprack i frysen. Och de borde ju tåla stå i frysen?!







Kommentarer
Emelie

Kära Malin!! Du ska inte behöva känna sådär.. Du är gryt vacker och snygg och jag går ofta och beundrad över att du är så snygg och smal efter att NYSS fött barn, glöm aldrig det!! Du har smalare mage än 75 % av världens befolkning har och då har fi ändå fött barn. När du tänker så ska du försöka vända tankarna till att tänka att "jag har fött barn och det sättet spår".. Du har fin kropp glöm aldrig det!! Duska vara glad för det du har :) sluta mef de dumheterna!!! Styrke Kramar <3

Svar: Tack snälla du! Det värmer!
Jag försöker påminna mig själv om att jag nyligen fött barn o att de sätter sina spår. Men jag är inte van o ha dessa extrakilon o känns inte som jag. Men förr eller senare ska de va borta :) får inte ge upp bara o komma i gamla spår där jag åt massa onyttigt varje dag :)
Kramar!💜
Malin

2013-09-18 @ 20:55:47
URL: http://www.misstrong.blogg.se
Anonym

Tycker du ska va grymt nöjd emd din kropp efter att ha fött barn för bara någon månade sedan. Det är helt sjukt vad snygg och smal du blivit redan! Det är riktigt(!) bra jobbat! :) såna här dagar har alla och mitt tips till dig är att titta på gamla bilder när du precis hade fött barn och jämför med hur du ser ut nu. Du ÄR jättefin :) kämpa på, så kommer du nå ditt mål! Kram

Svar: Tack så jättemkt för din peppande ord! :) Man kan behöva höra det ibland så man inte fastnar i negativa tankar.
Kram
Malin

2013-09-18 @ 22:44:14
Mrs V

Malin, jag tycker du är jättefin och jag hoppas du inte tar detta fel.
Du har en frisk, jättevacker son, du har en man som älskar sitt barn och dig (av vad som framgår lixom), du har din hälsa.
Och du ser bra ut...så jag blir lite ledsen att du lägger vikt i ett par extra kilo.
Om man slår ut dem på det hela och hur ens värld hade kunnat se ut så .. jag bara hoppas du inser ditt värde lixom.

Det är så lätt att dras med av vår ytliga värld men iland måste man kanske ta lite distans och kolla på vad det är som är värt att bli lycklig och olycklig över... Om du förstår vad jag menar.

Kram

Svar: Tack så mkt! Ja du har ju rätt, man vet ju innerst inne man inte har nåt att må dåligt över egentligen och jag känner mig ofta lyckligt lottad. Men ibland har man down dagar där humöret tar över, är iaf tur man inte bara har såna dagar! :)
Kram
Malin

2013-09-19 @ 07:51:28
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0