Första skrattet!

Det vackraste ljudet på denna planeten! Bebisar som skrattar! Vincent skrattade för första gången i fredags,varje gång jag bytte blöja på kvällen så skrattade han <3 Han brukar alltid gapa och bara göra ett ljud annars när han ler, men nu kom verkligen ett skrattljud också. Så underbart att se! Danny har inte sett än när han skrattar, men han tycker väl jag är lite roligare att prata med ;)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Finns inget härligare ljud. Många ggr när jag velat byta jobb, jobbar på fsk med 1-2åringar, så glömmer jag bort den känslan totalt när man hör ett barn skratta... och de små liven...de finns inget ärligare och vackrare ljud asså.. det är så spontat många ggr och lixom på riktigt...finaste :)

Svar: Ja de är så fint och vackert :)
Han skrattar änsålänge bara när han ligger på skötbordet, så vet inte vad som är så kul o va där :P
Malin

2013-09-15 @ 13:50:00
URL: http://boobluscious.blogg.se
Johanna

Åhh va härligt, jag längtar o väntar med spänning på när M´s ska komma. Han är dock väldigt svårflörtad haha man får kämpa en hel del för han leende :P Jag kanske inte är så rolig som jag tror :P haha
Han älskar dock när jag sjunger :D Den enda på planeten som gör det, tur d bara e han o jag hemma om dagarna, få ju massa leende då, men som sagt ljudlösa..
Hoppas du fångar Vs skratt på film snart villgära se :D

Svar: Det kommer snart ska du se! Det är ju så underbart o höra :) Jag ska be Danny va beredd med kameran nästa gång jag känner han är på bra humör :P
Malin

2013-09-15 @ 17:21:23
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0