Hejdå sommar, hej hösten!

Detta har varit min bästa sommar någonsin! Förra sommaren var iofs också väldigt bra då vi va på en underbar semester i Cypern och i Grekland och det va förra sommaren som vi började försöka få barn, så det va en spännande tid med, men denna sommaren slog det för vi har fått en underbar son, jag har fått vara ledig hela sommaren och kunna njuta av det fina vädret vi haft i år. En ny bil har vi äntligen köpt som vi är supernöjda med, kan inte tänka oss en annan bil.
Känns som jag och sambon kommit närmare varandra nu när vi är en familj, att få barn är en stor upplevelse som båda får vara med om tillsammans. Va toppen att sambon kunde va hemma i hela 9 veckor där vi bara kunde va. Just nu finns det inget som bekymrar mig, lever en dag i taget och njuter för fullt! Älskar även träningen som även det gör mig glad. Tror jag blivit deppig med tiden om jag inte tränat, jag behöver nåt utöver mammalivet, komma bort en stund och fokusera på mig själv.Men om det är något som bekrymrar mig så är det pengar, men det har det alltid gjort då vår värld kretsar kring det. Jag vet att jobb och pengar alltid löser sig men jag vill ha säkra kort och veta sånt i förväg.
Sen går det inte spara mycket nu och samtidigt vill man unna sig lite saker ibland som nya kläder osv. (älskar shoppa). Men just nu är det bara träningskläder jag vill köpa, för nu satsar jag på att få kroppen jag vill ha, sen när jag har den får jag köpa kläder som passar då. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0