Höstmorgon

Jag fick sova längre för Vincent, sov till 10.30 idag och han ligger fortfarande i spjälsängen. SÅ skönt att va utvilad!
Nu är det en ny dag med nya tag! Är så mysigt väder ute så funderar att gå en promenad med Vincent och ta med kameran och ta lite fina höstbilder! Ville göra det förra hösten men dels så va det sällan fint väder och då hade jag ingen att gå med ^^
 
Ska sen köra ett hårt cardiopass! Det ska svettas på crosstrainern! Sen blir det även triceps vilket är en av mina favoritmuskler att träna. Hoppas jag får mina kläder från Gina Tricot idag med, de skickades igår så tror de kommer idag :D
 
 
Eftersom jag ska träna idag laddar jag på med en kolhydratrik frukost och lyxade till det med banan. 
Kanel är såå gott att ha på banan! Också en väldigt nyttig krydda som hjälper till att hålla blodsockret i balans och kan sänka GI värdet. Ju mindre blodsocker som höjs, destu mindre insulin utsöndras, vilket innebär att fettcellerna tar upp mindre fett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Men isf motverkar ju bananen kanelen för den innehåller ju massor med socker! :/

2013-09-05 @ 14:03:07
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

http://mabra.com/listan-sa-mycket-socker-innehaller-frukten/
Där fanns en länk med jämförelse om du var intresserad! :)

Svar: Hej :) Jo banan har ju väldigt mkt kolhydrater och socker. Fast när man äter kanel så blir det ändå mer balans. Fast det bästa vore väl o skippa bananen helt fast den ger bra energi :)
Malin

2013-09-05 @ 14:05:15
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0