Katthus

Vi har en utekatt som oftast är ute (Giggs slår han när han kommer in), så gjort ett mysigt hus till han som vi ska ha i uterummet nu när det börjar bli kallt. Han brukar sova på en pläd där men de är nog mysigare med ett hus :) 

Sasha ska ju såklart prova huset först och se om det är okey, sen passar hon på att smaka lite på det också! Findus ska ju ha det bästa ;)









Kommentarer
Tallica

Aww, så mysigt katthus. ^^ Tänkte fråga en sak och jag ber om ursäkt om det är känsligt. Jag har bf imorgon, och de senaste 3 veckorna har jag svullnat upp så mycket i ansiktet och fått dubbelhaka trots att jag hållit mig relativt smal hela graviditeten. Och när jag följt din resa såg jag att det var likadant för dig. Hur lång tid tog det innan kalkon-påsen försvann för dig? :-) Var det vätska eller fett?

Svar: Hej. Vad spännande. Då är det närsomhelst dags :)
Nån dubelhaka fick jag inte o svullnade inte upp så mkt heller. Men benen va nog lite vätskefyllda o det försvann nog rätt fort. Det är lite svårt o veta vad som va fett o vad som va vatten :P
Men om du svullnar upp jättemkt är de bra om du kollar upp så du inte fått havandeskapsförgiftning. Då kan man svullna upp plötsligt.
Kram
Malin

2013-09-24 @ 12:52:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0