Kula

Jag har aldrig haft en sånhär "stor" biceps innan. Blev väldigt förvånad när jag spände armen. Sen är väl musklerna extra synliga direkt efter ett styrkepass. Kanske därför många killar styrketränar innan de ska ut o festa?

Blev ett väldigt bra pass idag, tog tyngre vikter och jag klarade det :) 
En Celsius innan funkar kanon så kanske ska be mamma köpa en back Celsius hos grossisten. Då får jag det bara för inköpspris :)

Dagens lunch












Kommentarer
Vera

Hej!
Följer din blogg sedan graviditeten! Har även sett hur duktig du är med träningen. Jag lyckades gå ned mina +11 kg med hjälp av kost och motion men dock ingen intensiv träning. Jag upplever att den rumpa jag hade, har försvunnit lite pga av viktnedgången. Väger lika mycket som innan graviditeten men hur gör du för att träna den? Har hört att man kan "få tillbaka" den genom att träna upp den.

Kram

Svar: Hej!
Det är lätt den försvinner när man går ner i benen. Jag tycker om o träna mkt ben o rumpa men får ta de försiktigt då jag börjat få ont i knäna.

Jag tycker benböj med stång, sumosquats och utfall med vikter är bra rump och benövningar. Hur stor rumpan är är också väldigt genetisk men det går träna den större med tung styrketräning :)
Malin

2013-09-29 @ 21:13:00
Anne

Menar du inte biceps- 12 Rep, 2 set?

Svar: Jo de menar jag, hade skrivit fel :) ändrat de nu
Malin

2013-09-29 @ 21:24:09
Anonym

Vad är det för maten? Blev hungrig direkt :P

Svar: Det är linssoppa och finncrisp :)
Malin

2013-09-30 @ 00:16:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0