Leopard again

Vissa färger lossnat fortare än andra. Tycker inte det rosa lacket jag hade sist håller alls bra. Pekfingrarna började lossna vid tippen så gjorde om dom igen. Men det är så många olika designs jag vill testa så kan ändå knappt hålla mig flera veckor :P
Fick hem ett rött och ett babyrosa lack igår så testade det rosa och hoppas det håller bättre .Testade även att lägga lila glitter som jag tänkte ha som prickar men det bara flöt ut så körde med det andra rosa istället, blev mkt bättre. Men bra jag testar så jag inte gör så på andra och det blir dåligt. Nu vet man ju till nästa gång.
 
Visar hur jag gör leopardfläckarna om ni vill testa. Det blev rätt slarvigt och jag kom som vanligt utanför vid nagelbanden, och då har ni inte sett högerhanden. Men det kommer nog ut bättre bilder idag, bättre o ta i dagsljus :)
 
 
Målade först 3 lager med rosa på alla naglarna, härdar 2 min efter varje lager jag lägger
Målar dit rosa prickar med en tops. Går snurra den lite så den blir spetsigare, låt härda.
 
 
 
Sen målar jag bara dit det svarta som jag känner. Låt härda, och sen på med topplacket
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Snyggt! Va duktig du är :)
Vart köper du nagellack ifrån? Jag försökte köpa från amazon men de gick inte. Vet att dom inte skickar vissa saker till Sverige.
Kanske du kan rekomendera någon bra sida? :D vill köpa vanliga, inte gel :)

Svar: Tack :)
Jag köper ju gellack från amazon. Men de har bland annat china glaze på amazon : http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_0_6?k=china+glaze&sprefix=China+

Eller depend eller vad du gillar för märken :)
Malin

2013-09-28 @ 20:26:32
Anonym

krånglar det aldrig åt dig? till mig står det bara:
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Svar: Det går inte beställa allt till Sverige. Så just det du valt skickas inte till Sverige. Det kanske finns nån annan leverantör som säljer samma sak?
Malin

2013-09-29 @ 10:36:48
Anonym

ok tack får testa :)

2013-09-29 @ 10:46:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0