Malins menyer

Har fått ihop 2 menyer, nästan tre. Faktiskt väldigt skönt att ha menyer såhär när man inte vet vad man ska äta. Sen följer man inte riktigt menyerna exakt för ibland tar man från frysen osv, men då lagar man bara det dagen därpå. Men det som är det bästa är att då köper man varor för de rätterna så har man alltid ingridienser och blir på så sätt billigare. För ofta får vi slänga rotfrukter och grönsaker om det inte äts upp i tid, samma sak mned grädde.
 
Vi tänkte att vi handlar mat varje söndag så vi har för veckan därpå. Förutom första handlingen där vi köper kött och alla quorn/soja produkter, kattmat, toapapper och sånt man behöver.
Får hoppas detta kan dra ner lite på våra matkostnader :)
 
 
Lördagar blir våran unnadag :)
 
 
Brukar tidsinställa inlägg till dagen efter ibland och glömmer alltid ändra datum så inlägget hamnar längre bak i bloggen. Kan va därför vissa inlägg kan försvinna ibland :P



Kommentarer
Emelie

Vad bra!! :) Ni tog mitt tips om att handla varje vecka istället ;) vi fick med slänga massa saker för vi köpte för mycket av det innan när vi stor handlade.. Bättre att handla lite varje vecka sÅ att det inte hinner bli för gammalt :)

Svar: Ja det är superbra, och att man försöker hålla sig till en summa vare vecka så pengarna räcker :P
Malin

2013-09-20 @ 14:54:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0