New England

Som jag skrivit innan hittar man ALLTID mer saker man vill ha! Vill ju köpa gellack men kände även ett stort behov av att köpa lite nytt till hemmet. Sovrummet har sett likadant ut nu i drygt 2 år, har bara ändrat färgtema från lila till grönt i omgångar, men det är likadant påslakan och likadana gardiner fast i olika färger :) Så nu blir det new england stil i sovrummet. Bryter av lite och tycker det är så snyggt. (Innehåller ju stjärnor)..
Såg påslakanet i Jotex katalog, hatar egentligen Ellos och Jotex tidningarna som kommer varannan dag i brevlådan, men tydligen funkar deras reklam.
 
Använde denna rabattkoden: 132965, den ger 30% på en vara. Såg nu att den bara gäller idag med, vilken tur jag beställde idag då :P
 
 
Beställde ett stort påslakan denna gången, så vi kör med stort täcke nu och hoppas sambon inte tar hela som han gjorde i början av vårt förhållande, är ju vinter snart..
 
 
 

 
Blev två av dessa
 
Matta vi ska ha framför sängen
 
Sen ska jag måla tre fyrkantiga tavlor med en stor stjärna på varje i lite sliten stil och ha över byrån. Sen får jag införskaffa vinröda gardiner med. 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0