SEEG

Har varit supertrött idag! Hade velat sova längre men Vincent har börjat vakna runt 8 senaste tiden. Jag får nog lägga mig tidigare, blir att jag lägger mig runt 12 och sen går man upp 2 gånger för att ge han mat så får börja lägga mig vid 22.00 så får jag sova ordentligt :)
Kan ju också va extra trött idag för det är 1 september och en riktig skitdag ute.

Har sovit drygt en timme nu och nu hoppas jag lite kolhydrater och en Celsius piggar till. Tänkte nämligen dra och träna cardio idag för jag inte kommer hinna träna imån. Måste egentligen ha en vilodag då jag tränat hela veckan.

Helst hade jag velat träna varje dag för man längtar till att få komma tillbaka till gymet och svettas. Tur det är så iaf och inte tvärtom. Att jag känner sån glädje att träna är nog för jag vet att jag kan få de resultat jag är ute efter och att det går framåt hela tiden. Den känslan när man är nöjd med sin kropp och att kläder sitter bra är obeskrivlig. Nu önskar jag att jag inte började träna mer seriöst tidigare! Skulle det krävas en graviditet för det? Jag va nog bara bekväm innan för jag va ju nöjd då jag va smal, men stark va jag definitivt inte och va inte alls fast. Så när jag ändå ska få bort mina gravidkilon kan jag lika väl göra det riktigt :) Hade säkert kunnat gå ner mina 10 kilo snabbare om jag åt superlite och bara körde cardio, men jag vill ju inte förlora mina dyrbara muskler och va smalfet! Så jag har inte längre som mål att väga 55kg, för då hade jag knappt några muskler. Så vikten börjar bli mer och mer irrelevant.





Kommentarer
Emelie

Skit bra Malin :D Vikten på vågen ska man inte bry sig om!! :)

2013-09-01 @ 18:23:44
URL: http://www.misstrong.blogg.se
Josse

Vad roligt att du känner dig så inspirerad, det smittar faktiskt!! ;D kraam!

Svar: hehe vad bra! Man måste bli inspirerad och motiverad för att fortsätta träna :) Har alltid tröttnat efter nån månad men inte denna gången :) (hoppas jag) :)
Malin

2013-09-01 @ 20:26:57
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0