Shorts provning

Ibland behöver man en morot och se konkret sina framsteg. Så igår testade jag lite shorts. De shortsen jag köpte i somras är väldigt mkt förstora nu. Va ju tvungen att köpa storlek M då, så de kommer jag inte kunna ha mer.  Känslan när kläderna är förstora är rätt härlig, däremot när kläderna är försmå är inte lika kul.

Testade mina andra shorts jag hade förra sommaren och jeansshortsen går på och skulle kunna användas, men är inte bekväm med för tajta kläder än. Men nu går det på utan problem :P Minns när jag testade dessa shortsen innan jag började träna på gym och då fick jag inte på dom alls över höfterna. Då va jag rädd jag aldrig skulle kunna ha mina shorts igen, för att ibland går inte höften tillbaka i sin gamla storlek utan förblir bredare efter förlossningen.
Men nu vet jag att till nästa sommar kommer de passa igen!
 
 
Fokusera på framstegen och vad man uppnått och inte det som man har kvar!
 
 
Nitarna har jag satt dit själv, beställde lösa på nätet :)
 
 
Nu är nästa mål att iaf kunna knäppa dessa shortsen. De har alltid varit väldigt tajta, men jag älskar dom och de SKA på ;)
 


Kommentarer
Lollo

Kämpa på! Du är så otroligt duktig, fokusera på att må gott och stärka din kropp. Långsiktiga resultat!

Svar: Precis! Ibland vill man ha quick fix men det håller aldrig i längden och man kommer då bara tillbaka i gamla vanor. Bättre o ändra sin livstil och alltid va hälsosam :)
Malin

2013-09-20 @ 12:31:11
Anonym

så ska det låta :) Du er vacker.

Ochså tror jag andra ser fremsteget mer en du gjør sjelv. Så er det iallfall med mig. Jag kan tro at jag har gått up i vikt och allting, så går jag på vågen och har gått ned.

jag tror man måste sluta och tenka så mkt på det, o hitta en rytm i mat/motion, så går det lite av sig sjelv. Det blir snabbt så at man blir uphengd i tall och cm, och glemmer ut hur det verkligen er.

Du er jettevacker.

Svar: Tack så mkt!
Ja man ser nog inte skillnaden lika mkt själv. Sen har man alltid smaldagar och fetdagar där man känner sig mer uppsvälld. Man får titta på bilder o testa kläder som va försmå innan så är de ju ett konkret bevis att nåt hänt :)
Malin

2013-09-20 @ 19:25:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0