Smarta jag

Rump- och benpasset gick sådär idag. Mådde rätt konstigt. Först så började de stickas och brännas lite i händerna och tillslut hade mina tummar svullnat upp så de knappt gick böja dom, va helt stenhårda, men de la sig sen. Mådde också rätt illa och kände mig seg i huvudet. Sen började knäna värka ännu mer så antar jag får vänta med o köra ben och rumpa då alla övningar innefattar knäna. Vilket är väldigt tråkigt. Men de får vila helt enkelt så får jag träna överkroppen sålänge.
 
Sen kan man ju säga jag blev rätt chockad när jag skulle öppna mitt skåp för att lägga in mobilen och handskarna, det va tomt?!... Började tänka om jag hade nån väska med eller om nån varit och snott mina saker och sen låst hänglåset igen. Men sen kikade jag i skåpet bredvid och där låg mina saker, puuh. Hade ju låst fel skåp, smart!!
Om jag hade gjort detta misstaget på mitt förra gym är jag säker på att allt hade varit stulet då det va mycket stölder där och mkt mer folk. Inte så kul o bli av med en skinnjacka, en dyr träningsväska, hela plånboken med kort och kanske även bilen!!
 
 
Dagens upplägg:
 

10 min uppvärmning på crosstrainern
Benpress - 4 set och 20 rep - 85kg
Vadpress - 4 set och 25 rep - 61kg
Legcurl - 4 set och 15 rep - 25 kg
Sittande mot en vägg i 90 grader - 1min x3
Benpress med en fot - 4 set och 20 rep - 25 kg. (Pressa med hälen)
Rumpaövning på matta (se nedan) - 4 set och 15-20 rep
Snea situps, raka situps, plankan
 

Den övningen åt höger tycker jag är en av de bästa övningarna där man verkligen känner det tar. Vet dock inte vad den kallas?
Den åt vänster, sumosquats är med en riktigt bra övning, men kunde inte göra den idag pga knäna
 

 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Shit vad mycket vikt du tar!!! Dubbelt så mkt som mig ju! Shit vad avis jag blir. Haha.

Svar: I vilken av övningen tar jag mer?:)
Kör du tills du inte klarar mer? För destu mer du får kämpa destu starkare blir man för då ställer kroppen in sig på att den ska klara den vikten nästa gång.
Malin

2013-09-27 @ 15:25:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0