Svartvitt

Nu ska jag iväg o jobba några timmar, sen direkt hem, äta, och sen till gymmet. Cyklar nog ner till stan och till gymet, blir nog nästan en mils cykling :) Fläsket måste börja röra på sig. Imån kommer det också bli en vilodag då jag inte hinner träna. 
 
 
Svartvitt, funkar alltid. Dessa byxorna gick med på, fast inte mina andra svarta byxor. Gäller att det är ordentligt med stretch :)
 


Kommentarer
Josse

Måste bara fråga hur du gör med f-kassan om du nu hoppar in och jobbar? Tänkte på när man anmäler dagar och om det ställer till nåt extra med utbetalningar? Eller hur gör ni? Funderade på att söka extrajobb nämligen.

Svar: Hej!
Jag jobbar gratis just nu för o hjälpa min mamma. Hon äger butiken :) så det är bara nu denna månaden så hon får lite avlastning. Annars är de väldigt krångligt om man hoppar in på ett jobb, då fsk har 30 dagars handläggningstid. Men det går ändra dagarna, men då kan de hända du får betala tillbaka de dagar du fått ut när du jobbat.
Malin

2013-09-19 @ 15:47:52
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Mmm, det var faktiskt det jag tänkte mig! Ställa till med dom är väl det sista man vill egentligen. De är ju såå sega! Jaja, vi får se! Sökte iaf så får vi se om det överhuvudtaget blir aktuellt ;)

Svar: Ne man vill inte krångla med dom. Min sambo har inte fått sin tillfälliga föräldrarpenning än. Tror han får den nästa månad. Ska ju inte ta 2 månader :/
Men om du får fasta tider så blir de nog inte så krångligt :) nog bara o ringa dom o säga vilka timmar du ska jobba vilka dagar så kan de säkert justera mammapenningen åt dig :)
Malin

2013-09-19 @ 17:17:26
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Oj jäklar! Fasen så dåligt med 2 månader, helt galet ju!! Nej krångla med dom är det sista man vill då. Tja, vi får se, ska inte ta ut nåt i förskott! :)

Svar: ja det är rätt segt, för han kommer få ut ca 8000 mindre denna månaden så de blir aningen tajt :P Men man får iaf tillbaka det nästa månad. Lycka till iaf, alltid kul att komma bort lite o jobba :)
Malin

2013-09-19 @ 21:16:35
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0