Träningsvärk

Idag har jag sjukt mycket träningsvärk i rumpan och även ovansidan och insida lår. Sumosquatsen tog säkert bra i rumpan då :) 

Ska handla mat idag så nu kan jag testa lite nya recept och lägga upp. Ikväll blir det sojakorv gratäng i ugn som jag tog från Emelies blogg. Blir säkert gott!
Sen tänkte jag baka lite frallor i veckan :) 
Saknar bröd, och nybakta frallor är ju supergott!!


Här är mitt mål! Love her body! 
Vi har rätt lik kroppsform så med tiden tror jag att jag kan nå detta! Behöver "bara" förlora mkt kroppsfett o bygga mer muskler! 
 
Till sommaren ska jag se ut såhär!


Jag har ändrat mitt träningsschema igen nu. Eftersom jag ligger på ett kaloriunderskott så satsar jag först o främst me att gå ner i vikt/ fett. Sen när jag är nöjd kommer jag bygga mer muskler. Så jag har 2 vilodagar i veckan, cardio kör jag tre gånger i veckan och så kör jag igenom alla muskler en gång under en vecka. Innan körde jag igenom alla muskler två gånger men då finns de inte mkt tid/ ork till cardio o 1 gång i veckan bör räcka :) Tänkte testa marklyft på onsdag och kommer även öva mer på chins. Ett mål jag har är att iaf klara 1 chins detta året ;) 

På torsdag är det mätdag igen. Är faktiskt lite nervös då jag fuskat endel med kosten. Man är ju rädd att det inte hänt nåt eller ännu värre..gått upp i mått :O Men vi får se! :)

Magen blir iaf mer och mer fast för varje vecka! 







Kommentarer
Anonym

Kan du göra chins utan att få ont o brösten? Jag får så galet ont att jag nästan börjar gråta. :( dips kan jag inte heller göra. :(

Svar: Jag har bara testat i en sån maskin så man får hjälp påvägen upp. Är ju främst ryggen man tränar, kanske beror på hur brett du håller. Kika på denna sidan. Den är bra om man vill läsa om teknik osv :) http://www.styrkelabbet.se/10-tips-fler-chins/

Men det kanske beror på att du inte är tillräckligt stark i överkroppen än så kroppen orkar. Därför kan de va bra o börja med sån maskin innan man kör utan :)
Malin

2013-09-23 @ 11:34:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0