Wanties

Farligt att vara inne på hemsidor för man hittar alltid nåt. Extra jobbigt när man inte har några pengar :P 
Men kläder har jag, behöver bara rensa lite, då brukar man hitta plagg som man glömt bort :)


Skärpet är från asos och toppen från missguided. Men tycker de hade räckt med en kedja. 








Kommentarer
Anonym

Hej.. Är det normAlt at man inte kan känna kantarna på implantaten? Och brukar dom bli mjukare med tiden? Nu har jag snArt hAft dom i 3 år och dom har alltid varit lite hårda men nu tycker jag du nästan inte kan känne at jag e opererad..

Svar: Ja det är helt normalt. Fickorna kan ju töjjas ut med tiden så implantaten får mer spelrum, då är de lättare o klämma på dom o de känns mjukare. Sen om man går upp i vikt kan man lägga på sig på brösten o då blir de mjukare av de :)
Mina har blivit supermjuka efter graviditeten, men ändå är de mindre, eller iaf mindre putiga
Malin

2013-09-22 @ 16:24:49
Anonym

Jaha det kan va. Dom är lixom inte lika hårda heller om jag spänner muskeln. Jag har faktisk gått ner nesten 10 kilo på 6 månader.. Kanske det är det det är.. Men ändå fick jag total ångest for at dom hade spruckit... Om dom spricker, hur ser man det ?

Svar: Ja då tycker man de borde bli hårdare om du gått ner :P
Tror du märker om de spricker, de ändrar nog form efter ett tag då. Sen är de väldigt ovanligt implantaten går sönder om de inte är samband med operation. Men om du är orolig kan kanske din kirurg kika på dom.
Malin

2013-09-22 @ 19:46:51
Anonym

Jaha okej. Då är det nog ingen spricker i dom. Usch jag orkar inte ner til Jörg for at jag skulle egentligen opererat igen men så köpte jag hund istället och så är jag rädd jag skal börja få lust på nya och nya implantat. Tar lite tid för man lär sig at det inte är störst desto bättre. Jag blev riktigt storleks blind och det är skumt at man kan tycka at 440 är lite... Hadde du så efter op? Nu när jag tagit lite avstånd fronten det hela är jag faktisk blivit nöjd.... Men tänkte bara fråga dig och du har nog rätt. Jag kommer bara inte over synet av en dam som tog ur sina ochså var det långa slemtrådar innuti et spruckit implantat..

Svar: ja man b lir lite besatt de första månaderna efter en op. Det enda man tänker på och man granskar ALLT och hela tiden tänker vad som kunde varit bättre. Men det har försvunnit helt för mig. Kände mig så nöjd efter korren så jag har inte tänkt att jag velat ha större eller mindre. Sen är jag inte lika petig nu som jag va efter första op. Nu har de sina fel men de är så mkt bättre än innan op.

vill du de ska va mjuka eller mer fasta? Jag hade gärna haft mer fasta men samtidigt är de skönt de är mjuka :)

Hmm ja de är lite läskigt om de skulle va sönder. Men om man inte har några besvär så är de nog ingen fara
Malin

2013-09-22 @ 20:08:33
Anonym

hej sötis, tack så mkt för att du svarade.
jag använder melanotan och märkt att man fick mycket i ansiktet..mörka prickar. ahha. och jag har inte haft det förut...blir dom ljusare eller försvinner dom helt?
tog det lång tid innan du såg att dom försvann?kram

2013-09-23 @ 18:42:41
URL: http://psychedelique.blogg.se
Anonym

hade du ochså så illa? det va så galet at jag blev upriktig deprimerad o hatade totalt hela min kropp om jag inte va nøjd me brøsten.... Det e helt sjukt hvordan huvudet kan lura en til at tro at alt handlar om tuttar.... Asså, jag tycker det e jettebra at ha nogen bra tuttar, men o bli så besatt... Jag fattar inte vad som hende med mig.

bra at du blev nøjd efter op.

hmm... Jag tycker nog at det e bra at dom e mjuka... For at det kunde kenns for hårdt i børjan. Bra så som det e nu ( så lenge dom inte e sønder haha ) men jørg tog en implantat o slang på marken o hoppade på den, så måste vel mkt til for at så hender, och som du sager isåfall at det hender under op?

Fast dom kunde ju kanske inte varit så hengiga som dom blivit, men jag tycker faktisk det e lite fint ochså når dom henger til sig istellet for at bara va två bollar..

hur ar du nøjd efter graviditeten? Fick du større brøst då tyckte du?

Svar: Det är skönt du inser nu iat att de inte behöver va perfekta för man ska va nöjd. Finns ju de som aldrig kommer ur de tankarna o opererar om sig 10 gånger för att nå perfektion.

De blev väldigt stora under amningen men nu är de nog lite mindre än innan graviditeten.
Malin

2013-09-24 @ 15:50:36
Anonym

Ja ja tror det va så jag va på väg at bli...

Okej. Jag tycker det är kul at följa din blogg. Mysigt Me recepter, interiör, bild av djuren, vincent o lite av alt :)

Svar: Tack, kul du gillar bloggen. Den är ganska bred i innehållet :)
Malin

2013-09-24 @ 21:15:17
Anonym

De som är kul :)

2013-09-24 @ 22:56:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0