10 månader

Nu är det snart exakt 10 hela månader sen Vincent föddes, på söndag för att vara exakt. De första riktiga startbilerna togs för nästan exakt 8 månader sen. 8 månader är ingenting och har gått oerhört fort måste jag säga! Allt har rullat på hela tiden, har inte haft ett endaste uppehåll sen augusti från träningen, eller egentligen från juli men i slutet av augusti började jag på gym. Enda gången jag fått ha uppehåll (2 dagar) är denna veckan när jag varit sjuk för första gången på 2 år.  Så om ni är 100% hängiven till ert mål, tränar regelbundet och äter mestadels bra så kommer det bli resultat. Det lovar jag er. Det kommer däremot att ta tid att få resultat om man slarvar med maten, får i sig för lite protein, inte får nån kontakt med musklerna osv. För att klara va helt hängiven tror jag man måste gilla det man gör, hitta det roliga med träningen. Sen om ni tar ut er helt när ni väl tränar så kommer endorfinerna och man sprudlar av glädje efter passen, så om ni fokuserar på den bra känslan man får ett passen och resultaten som kommer så kommer ni vilja gå och träna varje dag! Det är oftast början det är svårast, men när ni tränar i några veckor och ätit bra kommer ni bara vilja fortsätta, då vill man inte göra sig själv besviken. Men om ni slarvat en dag så kommer det alltid en ny dag och då gäller det att ta tag i sig själv och inte fortsätta slarva och tänka det redan är kört. En dag med slarv eller två kommer inte förstöra era resultat, samma sak om att två träningspass inte kommer visa resultat. Gäller bara att va hängiven och få in rutiner i sin träning och kost så kommer det bara att flyta på :)
 
 
 


Kommentarer
Fia

Hej!
Jag väntar smått och funderar redan på upplägg och typ av träning jag ska köra efteråt. Jag har inte varit flitigt under själva graviditeten men heller inte(!) "unnat" mig;)

Kan inte du berätta lite om hur du lagt upp det, intensitet i början, ökande intensitet? Vågade du köra på med magövningar direkt osv? Och faktiskt, du har säkert bra tips på hur du löst det rent praktiskt med både barnpassning och matlagning. Hur lyckas man?:)

Svar: Hej! Då är du bättre än mig, jag åt allt som kom i min väg under graviditeten haha!
Här har du ett inlägg hur jag gick tillväga efter graviditet osv :)

http://belovely.blogg.se/2014/april/10-manaders-resa.html

Min sambo slutar rätt tidigt så vi byter av varandra med Vincent så vi båda hinner träna. Maten jag gör just nu går väldigt fort men Vincent har alltid varit så snäll och självständig så det har inte varit några problem med städning och matlagning :)
Malin

2014-05-20 @ 14:45:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0