Dag 16

Efter all positiv respons på instagram idag är jag väldigt glad och motiverad för min träning, känns som man kan gå hur långt som helst och jag hoppas jag håller uppe mitt intresse för fitness när jag börjar jobba :) 
Fått fem shoutouts idag, och fick ikväll av freddysverige (de som säljer asspants) så de va väldigt kul. Ni kanske tycker jag är löjlig när jag bryr mig så mkt om följare men jag vet att det öppnar mer portar för en. För många följare = bra marknadsföring. Speciellt när de flesta inspireras av en och ens träning. Men jag skulle aldrig marknadsföra nåt jag inte tycker är bra eller skulle använt själv, utan om jag skriver nåt är bra så är det för jag tycker det. 
 
 
Körde triceps, mage, nedre rygg och cardio idag
 
 

Frukost: gröt
 
Lunch: fisk med ris, grönsaker och aji
 
Mellis1: kvargröra
 
Mellis2: banan/chokladshake
 
Träning
 
Middag: äggröra med sallad
 
Kvällsmål: kaseinpudding :P
 


Kommentarer
Anonym

Når blir din nästa spm runda?

Svar: Spm runda?
Malin

2014-04-08 @ 23:42:18
Anonym

Jag har följt din blogg sedan 3 år tillbaka när jag skulle göra en bröstoperation för att få tips o råd från dig och jag tycker det är väldigt tråkigt att du har gått över till att nästan bara skriva om din träning och lägga ut nästan likadana bilder hela tiden. tråkigt att du inte bryr dig mer om dina trogna följare än hur många nya du får på en dag.. kommer att sluta följa dig på instagram också då jag tycker den också blivit VÄLDIGT enformig och tråkig. förut gillade jag dig genuint men nu känns du bara väldigt bekräftelsesökande. synd malin!

Svar: Tråkigt du känner så men du har så fel i det du skriver! Jag bryr mig visst om mina läsare. Jag har svarat på varenda kommentar i alla år och hjälpt de som velat ha råd, jag tar hänsyn till vad folk vill läsa och man kan inte ta hänsyn till alla. Vet inte om du missat alla andra inlägg utöver träningen? Skriver om mammalivet/inredning/ skönhet regelbundet också. Och instagram är för att inspirera andra till träning, vet det är massa som uppskattar mina bilder och om du inte gillar fitness och inte vill följa min utveckling så är detta ingen blogg för dig tyvärr..
Malin

2014-04-09 @ 09:42:04
Amanda

Men anonym sluta... Jag tycker denna bloggen är grym iaf! För mig som är intresserad av både inredning och träning så är det perfekt! Jag som inte är speciellt intresserad av mammalivet bläddrar bara förbi just det inlägget. Det är inte så svårt för anonym att göra heller? Sen är det faktiskt så att man som bloggare måste skriva om det som intresserar en själv, annars blir det påtvingat = bloggtorka. Så fortsätt som du gör!

Svar: Tack så mkt! Ja det blir lätt bloggtorka då om man inte gillar det man skriver om. Sen finns det inte så mkt att skriva om med mammalivet eller skönhet hela tiden då jag inte har det intresset o köper in massa skönhetsartiklar :)
Malin

2014-04-09 @ 16:43:00
URL: http://nattstad.se/amandaelbemo


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0