Dag 20

Skönt det blivit en nyttig dag idag till skillnad från fredags och igår :) 
Detta inlägget jag gör sist varje dag är mest bara en sammanfattning om dagens träning och kost och blir rätt lika varje dag. Så ni som inte är intresserade av min deff kan bara hoppa över dessa inlägg :) 
 
Rygg och biceps idag. Har kört det rätt mkt på senaste tiden. Har inte alls följt mitt schema av olika anledningar. Men nästa vecka ska jag försöka komma in i rutiner i träningen igen :)
 
 
 

Frukost: gröt med banan och en celsius
 
Träning
 
Lunch: quornfärs med halloumi och broccoli
 
Mellanmål: kvargröra
 
Middag: proteinpannkakor med kvarg
 
Kvällsmål: vaniljkeselle och bär


Kommentarer
Linnes

Hej Malin! Inspirerande blogg, tack för det.
Jag tänkte påbörja en period med clean eating idag och skulle behöva till tips på goda, enkla, nyttiga frukostar. Jag är också mamma, sedan oktober 2013, och för att orka hela dagen och hålla energin på topp så är det såklart viktigt att starta dagen med ett ordentligt mål. Men fantasin står still och de enda jag kan komma på är havregrynsgröt de dagar jag behöver kolhydraterna och annars omelett. Men det hade varit kul att variera lite, har du tips får du gärna lägga upp lite olika frukostar här i bloggen :)
Tack!

Mvh Linnea

Svar: Hej!
Jag äter själv fiberhavregryngröt varje morgon med bär och proteinpulver:) annars är kvarg med bär väldigt bra och kalorisnålt, men kanske inte så mättande. Annars vet jag inte så mkt nyttiga frukostar förutom olika omeletter.
Malin

2014-04-14 @ 07:52:56
Linnea

Tack för svar! Jag äter också gröten på fiberhavregryn.. Hur mycket proteinpulver har du i ungefär? Det har jag aldrig testat att blanda i.

Svar: Jag kan inte äta gröten utan proteinpulver :) har kanske 2-3 matskedar.
Malin

2014-04-14 @ 10:03:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0