Effektiv dag

Efter kaffekoppen vid halv åtta i morse fick jag massa energi. Har städat igenom hela huset med dammsugning och allt vad det innebär, även rensat Vincents kläder :) 
Har även fått endel sol på mig idag och väntar nu tills Danny ska komma hem så jag kan sola ryggen lite med :) Sen blir det att hämta mitt träningsset från Freddy och iväg mot ett biceps och ryggpass på gymet :)


Fixade nya naglar igår




Kommentarer
Samira

Hej, Hittade precis din blogg när jag sökt runt lite om mammor som tränar , blev kär på en gång hahah.
Vilka resultat du fått! GRYMT bra jobbat.
Är själv 24 år och mamma och har börjat träna, men tror det är dags att flytta in på gymmet när jag ser din kropp. kör mest "hemma" träning och mycket promenader känns så "konstigt" att gå till gymmet när man inte kan alla övningar osv.
Kan inte du berätta lite kort hur du gått till väga för att kroppen ska bli så fit och fast?
Verkar som det är svårare och få en fast kropp med muskler än o gå ner i vikt, tips på hur jag ska gå tillväga vill få MUSKLER och bort med allt det lilla fettet som är kvar?
hur lärde du dig alla gym övningar osv?

Många frågor men svar uppskattas :)
Kram


Svar: Tack söta du! Vad kul du fastnade för min blogg ^^ Hoppas du kan hitta lite tips.

Du kan gå in på ketrgorin träning, gjorde ett inlägg där -10 månaders resa, där har jag sammanfattat hur jag kommit i form :)
Jag tycker ren styrketräning har funkar superbra för mig. Förlorat mkt fett men samtidigt byggt muskler. Kroppen har en högre förbränning nu och jag orkar så mkt mer :)

Jag visste inget om styrketräning innan, utan har läst flera fitnessbloggar, när de skrvit vilka övningar de gjort brukade jag söka på google/youtube för o se va vad de va för övning. Sen har jag bara lärt mig namnen på dom. Instagram har också bra inspo o tips på övningar :)
Malin

2014-04-29 @ 14:59:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0