Egentid

När jag och Danny tränar ihop är det egentligen den enda riktigt kvalitetstiden vi har. Vi kan kolla på film och sånt ibland men jag tycker inte riktigt man kan säga man umgås när man tittar på film eller tv, man har bara varandras sällskap. För prata under film eller tv är inte så populärt här hemma :P 

Det är synd vi tränar så sällan ihop, blir mest inte av men det är inga problem att lämna bort Vincent några timmar då och då. Han och mina föräldrar gick en promenad idag och matade änder och gungade :) Så han är väl omhändertagen både av min familj och Dannys.  Sen är jag och Danny på samma nivå med träningen. Vi tar inte samma vikter men vi tar det lika seriöst, vi båda är lika insatta och gillar det lika mkt. Så det blir inte att jag följer med Danny och tränar eller tvärtom, vi tränar tsm på lika villkor. För vet innan min graviditet när vi tränade tsm, så tränade vi var för sig för jag inte körde lika seriöst som Danny och tränade mest cardio. 




Kommentarer
Johanna

Hej , jag tänkte kolla om du vet detta . Jag styrketränar tungt 6 ggr i veckan + 3 cardiopass i veckan sen äter jag nyttigt i veckan z men om man unnat sig något någon helg . Förstör de mycket för min viktminskning?

Svar: Hej!
När du tränar såpass mkt gör det inget om du unnar dig ibland, du lär gå ner trots om du unnar dig nåt varje helg :P Men det beror på hur mkt underskott du ligger på i veckan. Men jag har unnat mig nåt varje helg i stort sett trots nu under min deff och jag går ändå ner :)
Malin

2014-04-13 @ 20:48:01
Johanna

Okej vad bra . Jag unnar mig inte mycket och inte hela helgen . Mitt underskott ligger på 600-800 typ varje dag . Jag vill ju ha min viktminskning hälsosam och inte bara stupa ner i vikt . Tränat i 2 1/2 månad och gått mer 6 kg än sålänge . Vägde 72 tidigare men vill ner mellan 55-60 kg :)

Svar: Det är ju väldigt duktigt! Känn inget dåligt samvete när du unnar dig, det kommer inte förstöra utan man kan behöva njuta av nåt man tycker om ibland :)
Malin

2014-04-13 @ 21:11:19
Josse

Vad söta ni var ihop!!! Och här ser man faktiskt att Vinvent är lik dig i ansiktet Malin även om jag tror han fått en liten rundare ansiktsform från din sambo. Härligt med gemensamma intressen och kunna göra det ihop!! :D

Svar: Hehe jasså, kul att läsa att det kan finnas nån likhet :P Vem vet han kanske blir en kopia av mig senare när ansiktet dras ut hehe. Ja det är kul vi iaf har ett gemensamt intresse :)
Malin

2014-04-13 @ 21:35:57
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Uppe på den högra bilden ser man likheterna mellan honom och dig så det kommer nog helt klart! ;) roligt att han fått blå ögon medan ni har bruna också. Jag önskade sambons ögon till bebisen och så blev det faktiskt. Nu har jag inte ett par att drunkna i utan faktiskt två, klyschigt som det kan låta!! :D ha en fin kväll!

Svar: haha jag önskade med att Vincent skulle få lika mörka som Danny av samma anledning som dig, men de blev en helt annan färg istället :) Nu tycker jag istället han är så fin i sina blå ögon, kunde varit en finare färg på honom :) tack detsamma!
Malin

2014-04-13 @ 21:42:04
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0