Ett halvår sedan

För ett halvår sen va jag nog rätt smal, endel fett men ändå smal. Men sen dess har jag rippad till kroppen endel så jag även blivit fast :) Krävdes alltså bara ett halvår att få mkt smalare lår och få fram konturerna. Tycker tiden sen förlossningen har gått sjukt fort. Vincent är snart ett år, det är helt sjukt :O Vill inte tiden ska gå så fort för njuter verkligen av tiden vi har nu. Fast de kommande åren blir säkert lika underbara :) Men det är en lyx att få va ledig o bara fokusera på sig själv och sin familj :)

Vet inte om jag ska träna eller inte. Har ingen feber eller så men ont i halsen och lite hostig. Dryyygt. Vill verkligen träna och jag blir mer nere nu när jag inte har samma rutiner :/ 






Kommentarer
Anonym

Jag har lättare att få fram resultat på överkroppen. Men tycker knappt att de händer något med ben och rumpa. Har du tips på bra övningar eller hur har du gjort för att få sådana smala o fasta benoch rumpa?:)

Svar: kvinnor samlar lätt fett just på ben och rumpa och kan ta lång tid innan de försvinner därifrån. är väldigt genetiskt var fettet försvinner först :) Jag är smalt byggd och tappar fett överallt rätt fort vid rätt kost och träning. Jag kör igenom hela kroppen minst en gång i veckan. Tror inte att just benövningar gör benen så mkt smalare utan det är allmän fettförbränning som gäller. Så när du tex tränar armar förbränner du kalorier och kan ge smalare ben :) Men kosten är viktigast.
Malin

2014-04-21 @ 16:41:34
Anonym

Vad för kost äter du? Du följer ingen diet va? Vilka tips skulle du ge till att börja med. Vad är rätt kost då?:)

Svar: Jag äter så rent som möjligt, råvaror med låga kalorier, fettsnålt och lite kalorier. Lättkvarg med bär o proteinpulver är ett bra mellanmål, linssoppa, tacosallad, matvete äter jag ibland innan träning. Mkt grönsaker och proteinrikt :)
Malin

2014-04-21 @ 19:32:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0