Glutes

Idag ska jag försöka köra ben och rumpa fast lite försiktigt. Kan ju inte göra alla övningar pga knäet. Men har en tid bokad hos sjukgymnast, men tidigaste tiden va om en månad. Känns typ som ett stort ömt blåmärke på insidan av knäet så det gör ont av beröring bara :/ 
Hatar va begränsad, jag vill köra fullt ut. Jag kan göra alla övningar utan problem men det är efterråt det blir värre så bättre att försöka låts knäna vila så mkt som möjligt. 








Kommentarer
Lisa

Inte för att vara sådan, men du har ju inte alls den rumpan du ser ut att ha på vissa bilder. Tycker du det är kul att fejka och låtsas som att det ser ut som att du har en riktigt stor och fyllig rumpa eller varför gör du det? För att få följare?

Svar: Vad menar du med stt fejka? Jag redigerar inte mina bilder precis utan det är så den ser ut! Sen framhävs den mer i vissa kläder/vinklar. Man tar väl inte alla bilder i exakt samma vinklar hela tiden eller var vill du komma?!
Malin

2014-04-19 @ 08:56:47
Miss märry

Brukar läsa men inte kommentera men nu blir jag fan förbannad!
Va e ditt problem Lisa??
Malin eftersträvat att bygga på azzet och då är det klart att man kanske putar lite extra och tar bilderna lite underifrån, framförallt om inlägget handlar om bakdelen.

Skärp dig lixom!
O Malin.,, haters gonna hate, sträck på dig o bry dig inte <3

Svar: Haha jag bryr mig inte så mkt egentligen :) saken är att de flesta mina rumpbilder är från sidan och jag har en rätt putig rumpa så i den vinkeln är den större. Men bakifrån är den rätt liten. Lisa får gärna visa vilken bild bakifrån som ser så stor ut för jag minns ingen bild där jag fått till min rumpa helt bakifrån ^^
Malin

2014-04-19 @ 10:11:52
URL: http://www.boobsbytuve.blogspot.com
Veronica

Ren avundsjuka!
Om tjejer bara kunde ge komplimanger och inspirera varandra istället för att hacka på varandra, så fort det sticker i ögonen.
Du har en assss bra blogg, den ger mig mycket bra motivationsllt från dina bilder till kost.
Måste även berätta att jag har tagit en del av din kost, och bara inom 2 veckor så märker jag hur mycket överflöd som börjar försvinna :)
Med vänlig hälsning, Veronica.

Svar: Tack så mkt söta du! Kul att du märker skillnad redan! Bara fortsätt så kommer resultaten komma hela tiden :)
Malin

2014-04-19 @ 10:57:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0