Gone

Jag börjar fasa det värsta nu att nåt hänt vår utekatt Findus. Han har varit borta 3-4 veckor nu.. Han har varit borta väldigt länge innan men det har varit på sommaren, fast inte såhär länge tror jag inte. Är rädd han blivit påkörd eller uppäten av ett djur :( Men man kan ju inte veta. Det är de som är så jobbigt med utekatter, de kan bara försvinna och man får aldrig reda på varför. Samma sak hände en annan katt mina föräldrar hade, han bara försvann. Därför vill jag helst ha innekatter. Men Giggs älskar att vara ute så han får ett mer givande liv av att få vara ute trots riskerna. Findus blev iaf 7-8 år och har verkligen fått njuta och älskat vara ute och jaga och gå sina rundor, men får se om han kommer tillbaka.. 
 
 
 




Kommentarer
Dani

Facebook brukar ha massa missing dog sidor för olika städer och län tror inte de skulle ha något emot om du lägger in en bild på missen och berättar vart den försvunnit ifrån :) finns även husdjurshjälpen :) kan ju vara värt att kolla , ibland kan ju folk även tro att det är herrelösa eller helt enkelt bara sett om han gått vilse .hoppas han hittar hem igen, fingers crossed!

Svar: Ja jag får hoppas på det. Men tror inte han gått vilse, just katter har väldigt bra lokalsinna o han är väldigt van vid vårt område. Men han kan ju blivit inläst nånstans, som nästan är värst för då svälter han till döds :S
Malin

2014-04-05 @ 14:23:09
Dani

Ja ush :( har ni kollat garage om ni har nått ? Vet mina föräldrars katt brukar alltid va så nyfiken om nån dörr öppnas :/ ne ush, hoppas missen hittar hem , kanske bara hittat nån snygg donna ^^

Svar: Ah där har han varit innan men vi är där rätt ofta så där är han inte. Haha ja han är väl o raggar. De är väl parningstid nu ;)
Malin

2014-04-05 @ 18:52:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0