Inspo

Igår fick jag en shoutout igen på en transform sida som jag fick för ett tag sen, och även 4-5 andra :)  Denna gången skrev han rätt namn :) Sen bara flyter allt på, fler och fler inspireras från hela världen egentligen, så man kan verkligen nå ut till så sjukt många på instagram. Innan gillade jag inte den appen men nu tycker jag det är superkul! Har fått mail från en modellagentur och flera har frågat om jag vill vara en herbalife coach, men eftersom jag inte vill äta herbalife är de inget för mig. Men det är kul man tom kan få jobb på insta :P Men det jag vill mest är att bli sponsrad/ ambassadör så får se om jag har turen med det framöver.
 
 
Men en sak tyckte jag är lite konstigt, 80% av de som kommentetade min före och efter bild tyckte jag va finare innan. Alltså när hållningen va kass, celluliter över hela benen och med massa fett. Självklart kan man tycka mer fett och former är snyggare, men tyvärr tror jag många måste kommentera det för det sticker i ögonen på folk när andra lyckas, sen hatar jag när man säger folk är avundsjuka för de inte tycker eller gillar samma sak, men avundsjuka kommer säkert också in i bilden. De flesta va med andra ord väldigt negativa om min utveckling. 
Men jag bryr mig inte ett dugg vad andra tycker om min kropp, jag trivs med den och skulle aldrig trivas med hur den såg ut i somras. Så jag är glad jag gjorde nåt åt det :)
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Har du mejlat dem du vill bli sponsor för då? Såg en tjej uppe i Umeå som var det och hon hade bara 1k följare. Det borde ju vara en tidsfråga bara! ;)

Svar: Ah jag har mailat celsius. Men de har inte svarat. Ska maila lite andra träningsföretag senare som stronger :)
Malin

2014-04-11 @ 17:57:16
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Mrs V

Det borde väl inte va så svårt? Jag vet flera som gör det... vad de fått som krävs är att man bär deras märke, har en blogg och visar/pratar om märke i var och varannat inlägg. Man funkar som en reklampelare typ :P
Menar, kan dem så kan du :)

Svar: Jasså?:) jag tror att det beror på vilket företag det är. Tror just celsius är svårt dör de är många som verkar vilja bli sponsrade. Sen vill man ju inte bara ha massa reklam på sin sida. Men om de skulle sponsra mig me tex celsius hade det automstiskt kommit upp mer på insta kanske ;)
Malin

2014-04-11 @ 18:58:02
URL: http://boobluscious.blogg.se
Yaya

du hade inte så dålig kropp på din före bild, men kan lätt erkänna att din kropp nu är helt jävla amazing och det är bra att du är stolt över den för det ska du vara!! du inspirerar mig som fan, också börja köra mer styrka och mindre cardio nu :D heja heja! kramisar

Svar: Tack så mkt ^^ kul du testar på att köra mer styrketräning! Man får helt andra resultat av det än om man bara kör cardio :) kram
Malin

2014-04-12 @ 15:33:56
Anna

Tråkigt med avundsjuka men så vanligt
i Sverige tyvärr.
Du hade en fin kropp innan men nu
är den amazing!
Du är min stora inspiration å då finns d
många därute som inspirerar en.
Kram :)

Svar: Ja det är ju de. Fast de som kommenterade va dock inte från Sverige.
Tack vad glad jag blir :)
Malin

2014-04-13 @ 10:09:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0