Konturer

Nu har jag bara 25 cm i omkrets kring armarna, men större än någonsin vid spänning. Men det är så jag vill ha det. Vill vara smal och slank i avslappnat tillstånd men att man ser muskulös ut när jag spänner. Jag gillar att se stark ut och jag känner mig starkare än någonsin!
 
Jag är så glad att ni här på bloggen och på min instagram är så snälla, inga haters utan kan va glada åt en annan och många kommer gärna med komplimanger istället för avundsjuka eller försöker hitta fel. Jag får hoppas det fortsätter så men jag vet att det kanske inte alltid kommer vara så positivt om jag når ut till många.
På min egen sida på instagram är alla supersöta, men när man läggs ut på de större sidorna kommer mer negativa kommentarer där en tex skrev jag photoshoppat bilden för tatueringen va på andra sidan (hon har nog aldrig hört talas om vad en spegelbild är jämfört med en bild tagen rakt på en) xD Sen säger nog mer än hälften att jag hade finare kropp i somras, att jag har ätstörningar, för hårda muskler osv osv. De får gärna tycka att jag va finare innan men jag tycker verkligen den kommentaren är så onödig att säga när man tydligt ser hur mkt jobb det ligger bakom kroppen jag har idag, då är det bättre o va tyst o istället va glad för den personen som uppnått nåt som man själv är nöjd med.
 
Tänkte gå ut med att jag har en blogg på insta men att jag mailar till de som vill ha via direkt så jag vet vilka jag skickar hit :P, så då kommer det nog öka endel här med, men det är bara kul för här är det mkt lättare att visa hur jag tränar och äter än bara genom bilder.
 
Oavsett vad en annan tycker så är det viktigast man själv är nöjd. Jag tänker inte behaga andra för va de tycker är snyggt. Har lätt blivit att jag gjort det innan. Jag gillar att vara vädligt smal, fast, stora bröst, superlångt hår, mycket smink, långa naglar, korta klänningar, korta shorts, små bikinis. Jag gillar att klä mig sexigt men smakfullt :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0