Leva efter

Jag känner att jag kan leva upp till det citatet jag kommer tatuera in mer och mer på senaste tiden. När självkänslan ökar så känner jag att jag vågar stå för vem jag är mer och mer. Sen tror jag att de runtomkring mig påverkar mig för mkt då jag aldrig haft nån i min närhet som är som mig, som vill stå ut från mängden lite, vill ha detdär lilla extra och att allt inte måste vara så naturligt och lagom hela tiden. Det har hållt mig tillbaka lite. Jag går aldrig i pushup nästan och om jag gör det så är det med täckande kläder, har försökt att ta så neutrala bilder som möjligt där det inte ser ut som man försöker se bra ut. Men jag gillar egentligen att posa, jag gillar att vara sexig, klä mig sexigt och ibland bara lite "over the top". Men jag bryr mig helt enkelt för mkt vad andra ska tycka och tänka. Alla i min närhet tyckte mina bröst va förstora för min kropp, men jag gillar stora bröst och därför fegade jag första op o la i för lite. Men det viktigaste är att jag är nöjd och jag finns inte på denna jord för att behaga andra. Och jag inser det mer och mer, det är mig själv jag ska tänka på och göra det som jag bli lycklig av.
 
Jag visar rätt mkt hud på nätet, där tusentals andra kan se, jag har väl blivit lite immun av alla år som jag bloggat. Samtidigt vill jag inte verka billig eller desperat så försöker hålla det någorlunda classy. Men det är lätt att ryckas med o glömma hur man ses av andra. För jag vill ju inte ses som billig eller korkad. Samtidigt ska man försöka att inte bry sig :)
 
Nu när jag ska göra min hårförlängning vill jag egentligen ha låååångt hår, det kanske inte ser lika naturligt ut, men när jag lägger så mkt pengar vill jag ju ha detdär lilla extra och ha det som kanske inte personer med naturligt hår oftast har, men nu va det för dyrt och vi måste klippa av topparna, men långt kommer det bli iaf :). Samma med bröst förstoringen, när jag ändå opererade mig så vill jag köra all in och ha en stor skillnad, inte en lagom byst som var och varenda tjej har, då kunde jag gått med mina "kycklingfileer" från lindex i en större bh isf :)
 
 
Don´t change so people will like you.
Be yourself and the right people
will love the real you <3
 
 


Kommentarer
Mrs V

Tycker verkligen du ska strunta i andra och va de tycker... och som vänner ska man respektera andras beslut.
Lixom och hur du är klädd... samma sak med dem, du har inte med det att göra.
Man ska inte hålla på och göra sina vänner obekväma.
Jag vet precis hur det är för haft vänner som alltid ska kommentera min klädstil och försöka få mig att bli obekväm.. men jag fukar tvärtom, säger någon "så urringat du har, ska du verkligen gå så"

Så blir jag "nej du har rätt, ska nog pusha lite till".

Jag stärker snarare mitt sätt att vara på ännu mer när någon försöker tona ner mig.
Ändå sen ja va hyffsat ung har folk hållt på, familjen, vänner etc.

Men jag drivs starkt av "jag gör som jag vill".

Och jag an säga dig att oavsett hur du är klädd kan någon klaga och oavsett hur mycket du försöker ge den bilden av dig som du vill ge så kommer någon ändå tolka helt annorlunda.
Endast folk med trög hjärnfunktion dömer en person innan de ens lärt känna den.
Folk kommer ha åsikter irl/media oavsett hur du är klädd, hur lite eller mycket hud du visar.

Så bara kör på och gör det som du mår bra av. Du är den ändå som måste leva med dig själv. Dem behöver inte möta din spegelbild så de har ingen rätt att styra hur du vill se ut :P
Och vänner bryr sig ärligt talat inte om sådant, riktiga vänner.

Under min uppväxt och allas jävla kommentarer jag stått ut med så har jag haft två vänner, helt olik mig i utseende, men dem har ALLTID försvarat mig.
Sa någon något så va dem först med hugga tillbaka...för man gör inte så, man kommenterar inte folk och hur de ser ut/klär sig...det är bara elakt.

Just do you :)

Svar: Ja jag håller med! Vänner ska inte va negativa mot ens klädstil osv utan alla får klä sig hur de vill. Men tror man lätt blir som man umgås med, iaf jag. Känns som man anpassar sig automatiskt till deras normer konstigt nog. Men jag vill inte att folk runtomkring ska hålla tillbaka en. Sen vill man inte ha dessa negativa pikar om hur man ser ut utan bästa är om alla bara brydde sig om sig själv.
Malin

2014-04-20 @ 20:38:45
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0