Motivation

Hur håller jag motivationen att träna så mkt uppe? Vad kan man göra för att bli hängiven till träningen?
 
Jag har aldrig behövt bekymra mig om motivation till träningen, den har funnits där hela tiden. Men jag har haft stora problem med motivationen innan och tränade bara i perioder och åt nyttigt i perioder. Hade ingen struktur eller speciella mål. Men det som jag tror är den allra största moroten för att få motivation med att träna och leva hälsosammare är resultaten, när man ser tydligt i spegeln att nåt har hänt, när man sakta men säkert trivs mer och mer med sin kropp. Det leder i sin tur i att man vill fortsätta känna denna härliga känslan att vara nöjd med sin kropp, man vill fortsätta se resultat. Jag känner jag får bekräftelse varje gång jag går in till gymet och jag ser hur långt jag kommit. Längre än jag någonsin kommit med min träning. Man ser allt hårt jobb man lagt ner i spegeln varje dag, allt jobb är så värt det för jag får tillbaka det varje dag!
 
Men innan resultaten kommer så gäller det att hålla uppe motivationen. Rekommenderar alla att mäta sig regelbundet. Där ser ni allt svart på vitt. Köp snygga träningskläder som du känner dig bekväm i. Jag älskar träningsmodet och det finns hur mkt snyggt som helst! Sätt upp delmål, unna dig nåt när du uppnått dom som ett par snygga träningsskor, ett par asspants eller vad ni vill ha ;)
 
Jag har ett nytt mål nu som inte bara handlar om det yttre utan vill nå ut till fler, speciellt insta där det är lättast. Har länge velat få många följare på bloggen men det är inte så lätt att få ut sin blogg. När jag fått mer följare hoppas jag att jag kan få lite sponsorer, komma in i fitnessvärlden mer. Det gör att jag även vill få mkt muskler och komma ännu längre med min träning. För jag märker, destu längre jag kommer destu fler inspireras :)
 
 
 


Kommentarer
Michell

Vart har du köpt byxorna? :)

Svar: Det är de wr.up från freddy jag skrivit mkt om :) köpte de på omemorerep.se men finns även på fitnesslifestyle.se och freddy.com
Malin

2014-04-16 @ 07:46:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0