Motivation

Älskar denna bilden! Hon har sjukt snygga muskler! 

Det är så kul att det blir mer och mer inne att tjejer tränar tungt på gymet. För det är ingen skillnad på hur tjejer eller killar ska träna på gymet. Man ser ibland övningar som ska vara till tjejer. Men varför skulle de passa oss tjejer bättre? Vi ska med lyfta tungt och köra samma övningar som killar om vi vill bygga muskler, bli tajtare och starkare. 
Basövningar är superbra för alla. Men viktigt man är noga med tekniken så man inte får skador och inte lastar på för tungt för fort. 

Många blir förvånade att jag gått ner alla mina gravidkilon på nästan enbart styrketräning. Gick bars pw/åkte inlines i början o sen kört crosstrainer 1 gång i veckan ungefär. Förutom nu under mina deffar. Men jag gick ner mina kilon innan januari då jag hade min första deff. Så jag förespråkar sällan cardio överhuvudtaget. Många jag pratat med säger man ska springa mkt om man vill gå ner. Men springa är inget ultimat sätt att göra om man har som mål att bygga muskler. Antingen kör man cardio och löpning om man vill ha bra kondis, eller tränar man tungt på gymet o bygger muskler. De två träningsformerna går inte hand i hand vad jag läst att bland annat löpning bryter ner musklerna lätt.
Så jag kör enbart crosstrainer och powerwalks som cardio efter mina träningspass. 





Kommentarer
Anonym

Det är sandra reiche på bilden va?

Svar: Ingen aning :P
Malin

2014-04-22 @ 13:05:52
Anonym

Jo det är det :) Såg den på hennes blogg nu. Googla! Hon är grym inspiration.

Svar: Tack de ska jag göra :))
Malin

2014-04-23 @ 16:20:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0