Nytt träningsset

Älskar nog mitt nya träningsset från Freddy mer än det svarta. Visste inte att det gick?;) Fan vilken röv de ger, perfekt att ha dessa under sin uppbyggnad av rumpan ^^ 

Känns som jag formulerade mig lite luddigt i morgonens inlägg. Menar såklart inte att alla borde träna som jag och i den mängden, eller att man ska prioritera bort sin familj/vänner osv. Utan det anser jag självklart kommer först. Menar bara att om man nu vill börja träna och få in det i sin livsstil så handlar det ofta om prioriteringar, man kanske inte ska sitta i soffan eller vad man nu gör och istället försöka få in sin träning i sin vardag. Sa aldrig man måste träna 5-6 dagar i veckan men alla har nog tid att träna om man bara vill, man kan träna hemma, ta promenader med sina barn osv. Menar bara att om man vill komma i form är det alltid möjligt om man prioriterar det. Och då menar jag inte man ska prioritera bort viktiga saker. 

Sen känner jag bara det är tråkigt att blogga nu när vissa är negativa till mina inlägg, påpekar jag har ortodexi igen eller att jag bara bryr om mig själv som tränar varje dag. Men om jag va fet o satt i soffan och åt chips med Vincent jämte hade väl ingen klagat. Man får verkligen inte ta hand om sig själv utan att framstå som ego och självisk?.. Tycker det är så sjukt tråkigt hur folk kan få en så vriden bild av en. Men vissa vill ju bara hitta fel tyvärr och gläds inte av andra, svenska avundsjukan kommer gärna fram. Man måste träna 2-3 dagar i veckan max, annars har man en sjukdom. Kan bara säga jag mår jäkligt bra, är inte sjuk på nåt sätt. Jag är lyckligare än nånsin, jag har hittat en passion. Och om ni anonyma hellre göder där hemma så kommer jag fortsätta gå till gymet och ta hand om mig själv! Så snälla, sluta kom med era ortodoxi artiklar för jag läser inte ens dom. Så jäkla onödigt!


Jag älskar min kropp, och det står jag för! Gläds istället än hitta fel så kommer ni få mer positivt tillbaka





Kommentarer
Jessica

Jag tycker inte du ska ta åt dig av dom negativa kommentarerna du är grym med din träning och jag tror absolut inte av du lider av någon sjukdom. Jag tror heller inte att du väljer träningen framför din familj. Jag tror att dom som har följt din blogg länge förväntade sig säkert att få läsa mer om ditt mammaliv eftersom den handlade så mycket om din graviditet och förberedelser inför födseln av Vincent innan och nu har det mer blivit en fitnessblogg och därför kanske folk missuppfattar dig och tror att du bryr dig mer om din träning, jag tror dock att du gör mer om dagarna än det som står i bloggen, man kan inte skriva exakt alt man gör t.ex. att du sitter med vincent och leker, startar en maskin tvätt osv. Känns som min kommentar blev väldigt rörig nu haha, allt jag vill säga är strunta i bittra och negativa människor och tänk på alla du inspirerar istället :)

Svar: Ja det är ju en stor skillnad på innehåll från när man väntade Vincent. Men då kunde jag heller inte träna :P
Sen skriver man ju om sin vardag, kan tex inte skriva om shopping varje dag då jag inte gör det till vardags eller inreder osv :) men träningen finns ju alltid där till vardags och jag tror den är intressantare att läsa om än när jag byter Vincents blöja :D
Malin

2014-04-29 @ 20:28:25
Ida

Jag tycker du är fantastisk! Bara fortsätt som du gör och må bra! Skit i vad andra tycker, det är ju ditt liv! Jag tycker du har en fantastik kropp och verkar vara en jättebra mamma! Förstår inte alls hur vissa kan tycka något annat! Kram /Ida

Svar: Tack så mkt 😘<3
Malin

2014-04-29 @ 20:31:36
Malin

Tycker faktiskt att det där någon skrivit om träningssjukdom var väldigt onödigt.

Dock kan jag förstå hur du menar. Jag vill inte träna just nu då jag vill/måste prioritera annat. Har gått ner alla gravidkilon och är nöjd med min kropp ändå. Folk klagar men gör inget åt det.

Svar: Ja det viktigaste är att man själv är nöjd med sig själv, oavsett hur man ser ut. Och alla prioriterar olika beroende på hur ens vardag och liv ser ut. Men om man mår dåligt med sin kropp och vill förändra den så får man försöka prioritera in sin träning, om man hinner förstås.
Malin

2014-04-29 @ 20:36:56
Linda

Har följt dig sen några år tillbaka! Varit inne varje dag o läser dina inlägg. Fån att gå från en sambo-blogg, vilja ha bebis-blogg, gravid-blogg, mamma-blogg till tränings- och fitnessblogg tycker jah att du fixat jättebra! Väldigt bra övergång emellan o det har naturligt blivit så eftersom du jämt skrivit om just DITT LIV! :)
Dom som inte följt dig länge eller som började följa dig i slutet på graviditeten tycker förmodligen att det är en tråkig blogg då dom är så långt bort från din fina kropp dom kan bli!! ;) tror de kallas avundsjuka ;) haha!

Nää keep up the good work! Även jag; tvåbarnsmamma o ser ungefär ut som dig på förebilderna utan boobisarna är avundsjuk på din kropp!! Du bevisar att det går om man vill! Jag peppas av dina inlägg!! :)

Svar: Tack så mkt! :) ja innehållet på min blogg har verkligen varit varierande. Men det blir lätt så när man kommer i olika stadier i livet. När jag blir gravid igen blir nog alla fitnessmänniskor där ute ledsna haha. Men jag skriver fortfarande om vincent och mkt annat, men svårt att göra det varje dag.
Kul jag inspirerar 😊 <3
Malin

2014-04-29 @ 20:45:23
Mrs V

Ooh jag velade mellan dessa gråa o de svarta. Dessa ser finare ut juu...damn it haha

Svar: Det är bara att beställa dessa med ;)
Malin

2014-04-29 @ 20:46:13
URL: http://booblusisous.blogg.se
Mrs V

Skillnad på folk som faktiskt är orolig och på folk som bara ska spy lite galla och denna anonyma personer verkar mest bara vilja spy galla.
För uppfattar inte som hen bryr sig om din hälsa utan mer om att få utlopp för någon ilska.
Ortodexi, som denna person skrev, va en person som inte är nöjd med sig själv och har ångest och så som det verkar på dg så trivs du bra med dig själv.
Så känns inte som denna personen verkar bry sig om dig som person (inte för att man någonsin kan lära känna en människa genom en blogg).
Utan verkar bara vilja spy galla och sätta dig i facket ortodexi utan att ens egentligen veta något om dig...
Aaah vet inte om du fattar va jag menar... :P

Svar: Ja precis, jag visar ju inga tecken på att min träning är sjuklig. Om jag mått psykiskt dåligt när jag inte tränar eller ser det som ett tvång kan man ju bli orolig. Men jag tränar bara mer än medelsvensson och älskar det så vad är problemet lixom xD
Malin

2014-04-30 @ 09:53:11
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0