Photoshoot again

Min kompis har beställt löshår nu, sen ska vi försöka färga mitt hår så det blir som löshåret för hon hade ingen ring med tester, sen kan det bli att vi får färga löshåret också då färgerna är rätt naturliga och kalla. Så det är endel som ska fixas innan vi kan sätta in det. I värsta fall får vi skicka tillbaka färgerna och beställa nytt om de inte blev rätt.
Tror det är samma längd som jag beställde sist, hade velat ha den längre varianten men då hade bara håret kostat 5000kr, lite dyrt.. Så 50-60cm långt hår kostar ca 2000kr. Man får ju klippa bort ca 10 cm då topparna är så tunna.
Men jag längtar såå mkt till håret är i, det är bara det som saknas nu :)
 
Jag blev väldigt nöjd med bilderna jag tog igår. Ibland blir de bra och ibland inte lika bra. Snart har två veckor av deffen gått och jag märker jag förlorat endel vätska :)
 
 


Kommentarer
Tessan

Du ser alltid så brun och fräsch ut! Har nog missat om du skrivit det innan men vilken BUS använder du och hur ofta? :-)

Svar: Tack!:) det kommer en recension om bys idag faktiskt. Men just nu använder jag vita liberata den mörkaste. Men den är lite för mörk för mig så den blir lätt fläckig. Tar ca 1-2 gånger i veckan.
Malin

2014-04-03 @ 10:28:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0