Pina colada

Fick hem två paket kaseinpulver idag. Beställde även hem i pina colada smak. Tycker nog den va godare än vanilla ice cream :D smakar som en riktig dessert! Så underbart att kunna unna sig detta utan få dåligt samvete :)






Kommentarer
Mikaela

Vilken mängd vatten+pulver använder du? Provade att göra pudding i helgen, hade lika delar vatten som pulver men jag tyckte konsistensen blev döläskig :/ :)

Svar: Jag bara häller till önskad konsistens, är busenkelt :) så jag mäter inte hur mkt. Men är kanske 1.5-2 dl mjölk. Så det blir som pudding
Malin

2014-04-02 @ 07:30:13
Mrs V

Är den mycket söt. Funderat beställa den i kasin. Hittade ekologiska proteinpulver med dem är svindyra fan, runt 400 kr för ett paket som räcker till 13 portioner.
Så antingen det eller mmsport för sambon köper därifrån...men han har choklad så ville testa en annan smak, pina colada lät gott :P

Svar: Ah den är väldigt söt, så därför har jag hallon till så de bryter av lite.
Men väldigt god :) jag gillar mest proteinpulvret från mmsports, tycker inte de smakar konstgjort som många gör. Ja de va väldigt dyrt! Om man dricker de sällan går de kanske köpa ekologist men vi hade blivit ruinerade haha
Malin

2014-04-02 @ 08:43:20
URL: http://boobluscious.blogg.se
Mrs V

Aah okej, så söt så man inte skulle palla ta det varje kväll? :P
Funderar på annan smak i proteinet som dricks under dagen så blir man kanske inte överbombad med söthet.
Enligt sambon tycker han bäst om choklad.
Vet du hur de andra smakar, jordgubb, blåbär, päronsplit.. ja de alla andra smaker som finns, har du någon fav?

Ja jag skulle också bli ruinerad därför jag inte köper det.
Och så har jag inte velat ta de andra proteinerna för jag vill inte ha skit i mig, men jag överväger om jag ska skita i det så jag får i mig proteiner... mest för resultatens skull... jag hinner itne med att få i mig tillräckligt med protein i tillagad mat.

Svar: Jag kan ta de varje kväll, men jag gillar sött hehe.
Jag tycker jordgubb är godast att ha i kvarg och funkar bra i shake med. Päronsplit är godast i shake. Men börjar tycka om choklad/banan mkt, har den i pannkakor och är god i shake :) vaniljen är sådär.

Jag äter också det för resultaten, för det är ett smidigt och gott sätt att få i sig extra protein. Sen är kvarg äckligt utan det och även gröten. Men jag oroar mig hur det ska påveka en på lång sikt. Men när jag tränar normalt ska jag försöka minska proteinpulvret rejält.
Malin

2014-04-02 @ 10:19:27
URL: http://boobluscious.blogg.se
Mrs V

Många tycker kvarg är äckligt men jag har inga problem med att trycka i det. Klart föredrar jag goda saker men jag tycker itne kvarg smakar något.. eller så är det fel på mig för alla säger dme klöks av det :P

Ja det är långa sikten jag oroar mig för. Pratat med en på gymmet som förstört sin lever pga av att han tog protein en lång period.

Sånt går i mitt huvud. Min sambo säger jag inte ska oroa mig men när jag hör folk berätta såna saker så blir jag helt nojjig.

Hörde på radion om en kille som överdoserade kreatin, till slut fick han smärtor i benet, fick operera, visade sig vara förnuttnat på insidan pga av han tagit så mycket kreatin att kroppen inte lyckats göra sig av med det så all slaggprodukt hade hamnat i benet... så han fick amputera.
Visst hade han gjort en extrex överdosering men jag blir ändå nojji på såna saker :P

Svar: Jag kan med äta det men hatar konsistensen, typ sträv :) men det smakar som yoggi med bär o proteinpulver i.
Ja nu gjorde du mig nojig med haha. Det händer kanske inte många, vissa är kanske väldigt känsliga. Men jag har med tänkt på hur levern påverkas. Sen är de ju mkt sötningsmedel som inte är bra.
Men jag får försöka minska proteinpulvret senare, är bara så himla smidigt och gott så det är svårt att sluta. Jag äter ju väldigt mkt proteinpulver per dag. I alla mellanmål och frukost.. Sen kaseinet på kvällen. Men kanske räcker med kvarg o bär på morgonen så var jag minskat det där iaf trots de bara är lite jag tar.
Malin

2014-04-02 @ 11:50:49
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0